Vánoční Jarmark Centra Indigenous

Akce Brno

Vánoční Jarmark Centra Indigenous
Akce pro děti, Jarmarky a trhy
Bosorka, Brno
Další akce ve městě Brno

Vánoční Jarmark Centra Indigenous

Srdečně Vás zveme na již tradiční VÁNOČNÍ JARMARK CENTRA INDIGENOUS. Připravujeme unikátní výběr krásných věcí k zakoupení, domácí občerstvení, doprovodný program rozprostřený do celého dne- můžete vybrat, co vás zavolá a nebo pobýt déle... A tentokrát bude v nabídce i teplá wayusa, energetizující nápoj z ekvádorské amazonie...

NA TÉTO UDÁLOSTI MŮŽETE SLEDOVAT AKTUALITY- CO CHYSTÁME DO JARMARKOVÉHO ZBOŽÍ A VŠE OKOLO PŘÍPRAV!!

Doprovodný program:

10:00

ZAHÁJENÍ, OČISTA POSVÁTNÝMI VYKUŘOVADLY A ŠAMANSKÝM BUBNEM

Každý, kdo bude chtít, bude očištěn posvátnými bylinkami (bude to pravděpodobně šalvěj bílá) a vibracemi šamanského bubnu. Bude to prostor se úplně zastavit a vyprázdnit od všeho, co může odplynout... Bude to také praktické vyzkoušení si toho, jak se dá pracovat s vykuřovadly, jejichž výběr bude i v sortimentu jarmarku. Na závěr očisty si o vykuřovadlech krátce něco řekneme...


12:00

KRÁTKÉ MEDITACE S OBRÁZKY VĚRY KOČKY, KTERÝMI PROVEDE SAMA MALÍŘKA

Prakticky si vyzkoušíme, že obrázek může být nejen dobrý doplněk interiéru. Zažijeme krátké meditace s obrázky, necháme je k sobě promluvit a pocítíme jejich poselství... Jaký obrázek si kdo vytáhne nebude náhoda a každému řekne pár slov přímo malířka Věra Kočka. Každý si odnese malou kartičku obrázku, který si vybral, jako dárek.


14:00

ČAKROVÉ OLEJE NA VLASTNÍ NOS A KŮŽI: VYZKOUŠÍME UNIKÁTNÍ DRAHOKAMOVÉ OLEJE OD DARŮ ZEMĚ

Vyzkoušíme si čakrové oleje - podle vůně vybereme ten, který nás nejvíce zavolá a tak zjistíme, která čakra potřebuje vyživení. Olejíček pak můžeme použít přímo na kůži, kdo bude chtít. Každý si posedíme se svým olejem a prožijeme krátkou meditaci s ním- budeme pozorovat jak na nás působí a co přináší...
V jarmarkovém obchůdku pak najdete krom čakrových olejů i olej ňadroleum a Srdce kristovo
Přineste si malou mističku s sebou!


16:00

HARMONICKÉ SOUZVUČENÍ: POUŽIJEME HLAS A DROBNÉ HUDEBNÍ NÁSTROJE K SPOLEČNÉ VLNĚ SOUZVUKU. HUDEBNÍ NÁSTROJE S SEBOU!

Před závěrem jarmarku vytvoříme harmonický souzvuk pomocí našich hlasů a hudebních nástrojů. Rádi zapůjčíme ocean drumy, tibetské misky, dilbu zvonečky, žáby a další nástroje z Tibetu v Brně.
A třeba se zamilujete a až dozvučíme, využijete poslední chvilky na koupení nějakého toho nástroje nebo něčeho jiného, co vás zavolá. v 17 hodin bude jarmark zakončen.


OBČERSTVENÍ

Na jarmarku bude po celý den vegetariánské občerstvení, které si budete mít možnost zakoupit. Chuťové pohárky se můžou začít ladit samé dobrůtky... nechme se překvapit...

Budeme vařit také lahodnou energetizující wayusu, která bude taktéž k dispozici pro Vás!

VSTUPNÉ

Výši vstupného necháme na Vás. Sami si nacítíte kolik nám chcete dát jako výměnu energie. Je to ohodnocení za připravený program a za celkovou organizaci jarmarku, který pro Vás děláme s radostí a nasazením.
Pokud si nebudete vědět rady, doporučený příspěvek za osobu je 20 až 100 korun... :) Ale výši si můžete vybrat i jinou... dle Vaší chuti a nacítění! ;)

MÍSTO KONÁNÍ

BOSORKA
Adresa: Masarykova 32, 602 00 Brno


ORIENTAČNÍ PŘIHLÁŠENÍ: http://www.indigenous.cz/jarmark#form

Pokud se chystáte na náš JARMARK, budeme rádi za orientační přihlášení, abychom měli představu, kolik se k nám chystá lidí. Děkujeme za přízeň a těšíme se na společnou náladu a příjemně strávený čas.

Místo konání akce: Bosorka, Masarykova 32, Brno
Vstupenky: http://www.indigenous.cz/jarmark
Datum začátku akce: 4. Prosince 2016 10:00
Datum ukončení akce: 4. Prosince 2016 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1915N 16.6107E

Případné změny si prověřte na webu akce Vánoční Jarmark Centra Indigenous

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce