Vánoční koncert orchestru Václava Hybše

Akce Litomyšl

Vánoční koncert orchestru Václava Hybše
Koncerty
Další akce ve městě Litomyšl

Vánoční koncert orchestru Václava Hybše

Vánoční koncert ve Smetanově domě v Litomyšli bude tentokrát patřit legendárnímu Orchestru Václava HYBŠE a jeho sólistům.

Václav HYBŠ působí na naší pop scéně víc jak 60 let v plném nasazení a jako vždy připraví aranže všech skladeb uvedených v Repertoárovém listě s invencí sobě vlastní. Před 42 lety založil tradici vánočních koncertů po celé republice a uskutečnil víc jak 1600 vánočních koncertů. Václav HYBŠ se rozhodl, že letos skončí tuto mimořádnou a velmi oblíbenou tradici a tím pádem, je u vás letošní vánoční koncert poslední.

Hlavním hostem letošního posledního ročníku je populární a velmi oblíbená herečka, absolventka AMU v Praze Kateřina BROŽOVÁ, která patří mezi nejvyhledávanější herečky divadelní i muzikálové scény. Ztvárnila desítky rolí na divadle i v muzikálech, v mnoha televizních seriálech, věnuje se sólovému zpěvu a natočila několik alb. Kamila Kopčová pochází ze Slovenska, studovala herectví a klavír. Vystupuje v Divadle Hybernia a GOJA Muzik Hall, kde kromě talentu hereckého využívá i svého mimořádného talentu pěveckého. Adéla Štěpničková studuje Střední pedagogickou školu, zpívá od 10 let, hraje na kytaru, zpívá se svou kapelou a od loňského roku studuje zpěv na Pražské konzervatoři. Josef Fečo studuje Pražskou st.konzervatoř, vyhrál několik pěveckých soutěží(Little Star,Česko zpívá či Junior Talent), vystupuje v mnoha muzikálech, věnuje se dabingu,hře na klavír a moderování. Petr Špinar vystudoval ekonomii a jako koníčky má klavír, hru na kytaru, ale především zpěv. Účinkuje v muzikálu Legenda jménem Holmes, Mefisto a několika dalších.

Délka koncertu 120 minut včetně přestávky
Vstupné: 390 Kč,- / 350,- Kč / 320,- Kč

Vstupenky k dostání on-line na www.smetanuvdum.cz, prostřednictvím osobní návštěvy Informačního centra Litomyšl, tel.: 461 612 161 nebo v pokladně Smetanova domu hodinu před akcí.

Začátek akce: 14. 12. 2019 19:00:00
Konec akce: 14. 12. 2019 21:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín