Vánoční trhy v Kroměříži – Šťastné a veselé 2022

Akce Kroměříž

Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Kroměříž

Vánoční trhy v Kroměříži – Šťastné a veselé

V nové sváteční podobě, na Velkém náměstí po celý advent. Program i na stříbrnou a zlatou neděli. V sobotu 10. prosince videomapping a večerní koncert Davida Kollera. . Trhy budou probíhat od 10. 12. do 22. 12. 2022.

Vánoční trhy v Kroměříži nazvané Šťastné a veselé by se po letech, kdy je omezila opatření proti šíření koronaviru, měly uskutečnit v plné parádě. Město opět připravuje rozsvícení čtyř adventních svíček, letos by měl být k vidění již na minulé Vánoce plánovaný videomapping a také koncerty dvou hvězd českého hudebního nebe – Davida Kollera a Anny K. Vánoční trhy se uskuteční na Velkém náměstí od 10. do 22. prosince 2022.

Velké náměstí opět rozzáří stylová světelná výzdoba zahrnující vstupní bránu, osm metrů vysoký světelný kužel symbolizující vánoční strom, nasvícenou kašnu a světelné nebe, které se rozprostře nad hlavami návštěvníků trhů.

V sobotu 10. prosince trhy zahájí videomapping a večerní koncert Davida Kollera. Připraveny budou přibližně dvě desítky stánků se sortimentem zaměřeným na dobré jídlo a pití a na drobné zboží spojené s Vánocemi.
Chybět nebude ani oblíbený slaměný betlém či adventní hrnečky. Po celých 13 dnů by trhy měl doplňovat i kulturní program, který kromě koncertů nabídne pohádky, dílničky, zimní kino, programy dětí ze základních škol i místních folklorních a pěveckých souborů. Jedním z hlavních lákadel pak bude na zlatou neděli koncert zpěvačky Anny K. Čtyři zmíněné adventní svíce město rozsvítí 27. listopadu v 17 hodin na náměstí Míru, 4. prosince v 17 hodin na Komenského náměstí, 11. prosince v 17 hodin na Masarykově náměstí a 18. prosince v 17 hodin na Velkém náměstí.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Klobucký hospodářský trh 2024
Tržnice před Starou radnicí, Valašské Klobouky
BLEŠÁK A SWAP 29.09.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
JARNÍ TRHY U KOUPALIŠTĚ
Na parkovišti před koupalištěm, Bělkovice-Lašťany