Vázičkafest – nečekaný ročník hudebního festivalu

Akce Nové Město na Moravě

Vázičkafest – nečekaný ročník hudebního festivalu

Dlouho se nevědělo, ale teď už se ví. Vázafest bude! …. no Váza…. spíš taková Vázička.

Nečekaný ročník hudebního festivalu Vázičkafest v areálu koupaliště v Novém Městě na Moravě.Pátek 31. červenec asi od 17:00

Hrát a zpívat by měly kapely.

Manželé Soukupovi – reggae-schlager, z města Žďár nad Sázavou. Krásná lidová hudba v podání originelních Jamajčanů. Doporučejme k tanci i poslechu.

Hoochachoos – velmi experimentální hula hop kapela inspirovaná Michalem Davidem, medvídkem Pů, a různě zbarvenými bytostmi teletubbies. Doporučujeme k poslechu, nebo mírnému pohupování s kelímkem piva. Pozor poslech této kapely navozuje stavy hluboké meditace.

Kosmonopol – Kosmonopol [Kɒɱɒɴɒɸɒʟ] (monopol na vesmír) česká, čtyřčlenná modern rocková kapela založená Jakubem Jé, za spolupráce s vesmírnými lidmi. Doporučujeme k poslechu i tanci s pohledem upřeným na hvězdy.

Movebreakers – hrají třaskavý mix disca, funky i italského folkloru s žánry electro-swing, house, trap a nebo drum’n’bass a každý koncert je jedinečnou party. Tohle fakt doporučejme, k tanci poslechu a vlastně úplně ke všemu.

Upozornění pro případné návštěvníky:Na této akci se pije alkohol, mluví sprostě, je možné narazit na potácející se podivné postavy, hladina hluku je vysoká a může vám způsobit mírné rozladění až středně těžkou depresi.A proto vám tuto akci nedoporučujeme !!!
Vstup volný

Začátek akce: 31. 7. 2020 17:00:00
Konec akce: 1. 8. 2020 1:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce