VČELKA MÁJA VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

VČELKA MÁJA VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti, Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Ojedinělý projekt pro děti nabídne svým návštěvníkům obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Jak první v České republice totiž hostí zábavně-edukativní program na motivy oblíbené včelky Máji. Hry, soutěže, fotokoutek, malování na obličej, tetování a další atrakce zde budou připraveny 30. června a 1. července od 10 do 18 hodin.

Konec školního a školkového roku je potřeba řádně oslavit! Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko si pro své návštěvníky připravilo zábavu se včelkou Májou a jejími kamarády. Jedná se o program, který se v České republice koná vůbec poprvé.

Včelka Mája v dětech probouzí zvídavost a lásku k přírodě. Akce má edukativní podtext, přibližuje dětem přirozený chod přírody, pozornost je kladena i na mezilidské vztahy a vlastnosti, jako jsou porozumění, odvaha, trpělivost a chápavost. Děti se zde dozví také spoustu informací ze života hmyzu.

Čekat na ně budou medové hry, kde za splněné úkoly získají medaili a diplom. Se včelkou Májou se mohou vyfotit ve fotokoutku, své výtvarné umění předvést v uměleckém koutku. Nebude chybět ani malování na obličej nebo tetovací studio. A ti, kteří přijdou v kostýmu včelky Máji, budou odměněni originální maskou a semínky medonosných rostlin.

Program bude probíhat v prodejní galerii v přízemí obchodního centra v pátek 30. června a v sobotu 1. července vždy od 10 do 18 hodin.

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce