Velikonoční jarmark na nádvoří hotelu Štekl

Akce Hluboká nad Vltavou

Velikonoční jarmark na nádvoří hotelu Štekl
Akce pro děti, Jarmarky a trhy
Hotel Štekl Hluboká nad Vltavou, Hluboká nad Vltavou
Další akce ve městě Hluboká nad Vltavou

Velikonoční jarmark na nádvoří hotelu Štekl

Velikonoční neděle 16. dubna bude patřit tradičnímu velikonočnímu jarmarku, který se uskuteční na nádvoří hotelu Štekl v blízkosti zámku Hluboká. Přivítejte svátky jara tradičními velikonočními zvyky a originálními aktivitami v tvůrčích dílnách v rámci „Stezky za obřími kraslicemi“.
Jarmark nabídne pestrý program především pro děti, které se mohou těšit na malování na obličej, výrobu šperků a korálků, čokohrátky či malování kraslic voskovou technikou. Do výroby korálků, pletení košíčků a ozdobných předmětů z papíru, floristických dekorací s jarními motivy či ruční výroby mýdla se rádi zapojí i rodiče. K ochutnávce budou vína z vinařství Hruška, čokošperky Hagia nebo výborný domácí karamel z Českého Krumlova.
Velikonoční jarmark potrvá od 9:30 do 17:00. K dispozici k občerstvení budou venkovní stánky s křupavou cmundou, sladkými palačinkami či domácími buchtami, svařeným vínem a čajem na zahřátí. Využít můžete také nabídky speciálního poledního menu v klidu a teple restaurace Štekl.
Chcete-li jaro přivítat svěží a odpočatí, pak zavítejte do wellness hotelu Štekl a dopřejte si chvilku sami pro sebe. Užijte si relaxační masáž od zkušených thajských masérek s 30% slevou od středy do pátku. K dispozici je i privátní sauna, privátní whirpool nebo bazén s protiproudem. Více informací na www.hotelstekl.cz.

Místo konání akce: Hotel Štekl Hluboká nad Vltavou, Bezručova 141, Hluboká nad Vltavou
Datum začátku akce: 16. Dubna 2017 09:30
Datum ukončení akce: 16. Dubna 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0514N 14.4391E

Případné změny si prověřte na webu akce Velikonoční jarmark na nádvoří hotelu Štekl

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce