Velikonoční Vokální Výprask

Akce Brno

Velikonoční Vokální Výprask
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Velikonoční Vokální Výprask

Pozor, na vědomost se dává!

Všichni jste vřele zváni na vystoupení našeho pěveckého seskupení Vocal Overdose! I v roce 2018 dále statečně razíme jedinečný ryze vokální styl zvaný Barbershop, kterým tentokrát pokřtíme podium jednoho z nejznámějších a nejpopulárnějších hudebních klubů v Brně, Music Lab!!!

Na koncertě uslyšíte jak písně našemu stálému publiku již důvěrně známé, tak i několik zcela nových světově proslulých skladeb - a tentokrát nejen v našich čtyřhlasých barbershopových úpravách! V průběhu večera se vám totiž na podiu představí i vzácní hosté - vynikající brněnští zpěváci, kteří mají s historií naší kapely hodně co do činění - takže některé z písní uslyšíte i v šestihlasé verzi! Vše bude samozřejmě prolnuto osvětovým průvodním slovem kořeněným troškou našeho osobitého humoru.

Vzhledem k tomu, že jde o velikonoční víkend, všechny dámy mají povoleny "chrániče" v podobě polštářů, pánové naopak zcela jistě vezmou do ruky pomlázky - a po skončení koncertu můžeme pokračovat velkou velikonoční afterparty!

Kapacita Music Labu je omezena 80ti místy na sezení a zhruba 20 - 40 místy na stání. Pro rezervaci lístků nám pište do zpráv, popřípadě na emailovou adresu vocaloverdose@gmail.com. Cena lístku pro dospělé je 120 CZK za osobu, pro studenty prokážící se průkazem a pro důchodce je 80 CZK za osobu. Prosíme vás, pokud se vám událost líbí a máte zájem, lajkujte a následujte. Volbu "zúčastní se" ale vyberte pouze v momentě, že se na koncert chystáte přijít (kvůli našemu přehledu o naplnění sálu). Děkujeme za pochopení.

Moc se na vás těší Jakub Kralevic Daňhel, Martin Pospetz Pospíšil, Kryštof Michal a Vojtěch Kazizvuk Sklenář (všichni v režii zkušené manažerky Ivet Kršková - která vám možná taky konečně zazpívá...?)!!!

Místo konání akce: Music Lab, Opletalova 1 - Hudební Fakulta JAMU, Brno
Datum začátku akce: 31. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 31. Března 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1971N 16.6042E

Případné změny si prověřte na webu akce Velikonoční Vokální Výprask

Jméno organizátora: Vocal Overdose - The Original Barbershop Quartet
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce