Venušiny dny 2018 Fatální feminní festival - Divadlo, tanec atd.

Akce Praha

Venušiny dny 2018 Fatální feminní festival - Divadlo, tanec atd.
Festivaly
Další akce ve městě Praha

Venušiny dny 2018 Fatální feminní festival - Divadlo, tanec atd.

Festival umění o ženách, od žen, pro ženy, ale i muže! Divadlo, tanec, poezie, box!

7. až 11. března Venušiny dny 2018 - Fatální feminní festival
Třetí ročník festivalu věnovaného umění o ženách, od žen, s ženami i proti nim. Venuše opět otvírá své lůno. A protože jde o třetí ročník, můžete se těšit na tři premiéry a tři zahraniční hosty.

7. 3.
20:00 One night – Premiéra stand up komedie z válečného Bělehradu. Jedna ženská antihrdinka, bombardování, láska, nenávist, válka, dějiny, devadesátky a bálkánský humor. V režii Lucie Ferenzové v hlavní roli Markéta Dvořáková.

8. 3.
18:30 Kabanová ft. Kostelnička – Janáčkovy operní hrdinky na návštěvě v Praze. Káťa Kabanová potkává Kostelničku a Kostelnička potkává Káťu Kabanovou. Vy budete moci potkat, slyšet a zachránit obě v ulicích Prahy. Uvádí studenti brněnské JAMU v režii Alexandry Bolfové.

20:00 Stop f****ng smiling! – Premiéra šílená autorské performance dvou slovenská umělců Lýdie Petrušové a Tomáše Procházky na hranici kýče, trapnosti a průšvihu. Jsme tlačeni do dokonalé postavy, dokonalé rodiny, dokonalé ženy, dokonalého muže. V dokonalém světě se všichni usmívají!

9. 3.
19:00 Girl Power! Boxing Night! - Na jeden večer vyměníme v sále Venuše divadelní jeviště za boxerský ring a vy se můžete těšit na zápasy zkušených boxerek. V ringu uvidíte profesionální sportovkyně, mistryně České republiky proti zahraničním reprezentantkám, stejně jako úspěšnou manažerku, či profesorku z vysoké školy.

10. 3.
20:00 Queendom - Sedm tvorů, sedm ženských těl. Panny, královny, myslitelky, matky a válečnice. Zjeví se pro vás a skrze vás. Vaše imaginace je přivede k životu a ony jsou připraveny vzít zpět, co jejich jest…
Queendom je mixem současného tance a fyzického divadla s prvky drag show a improvizace. Úspěšný projekt maďarské režisérky Veroniky Szabó.

11. 3.
Vnořen – Premiéra na motivy slavné feministické hry Henrika Ibsena Nora a internetových diskuzí o feminismu v režii slovenské režisérky Alžběty Vrzguly. Řešit tohle téma v jednadvacátém století? Vždyť už je v podstatě všechno hotovo. Je rovnoprávnost, volební právo, otcovská dovolená... Co by se ještě mělo řešit? Tak třeba to, kdo uvaří večeři, vypere, vyžehlí a vychová děti…

INFORMACE BUDEME PRŮBĚŽNĚ UPŘESŇOVAT

Vstupenky zde: http://www.venuse-ve-svehlovce.cz/#program dále v síti GoOut. V den představení hodinu před začátkem představení na pokladně ve Venuši.

Místo konání akce: Venuše ve Švehlovce, Slavíkova 22, Praha
Datum začátku akce: 7. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 11. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0804N 14.4475E

Případné změny si prověřte na webu akce Venušiny dny 2018 Fatální feminní festival - Divadlo, tanec atd.

Jméno organizátora: Venuše ve Švehlovce
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce