Víkend otevřených dveří 2017

Akce Hradec Králové

Víkend otevřených dveří 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Hradec Králové

Víkend otevřených dveří

Vánoce oslaví také zvířata v královéhradeckém útulku

Ze srdce zveme všechny královéhradecké občany, příznivce psů na již tradiční předvánoční akci "víkend otevřených dveří", který v městském psím útulku v Malšovicích každoročně pořádáme.
Letos se akce uskuteční ve dnech 9 a 10. prosince. Po oba dny v době od 9.00 - 16.00 hodin v hradeckém útulku pro opuštěná zvířata u Lesního hřbitova v Malšovicích.
Chceme na Vánoce přilepšit našim čtyřnohým svěřencům a společně s Vámi se nám jistě podaří zpestřit jim vánoční svátky. S úctou předem děkujeme všem dárcům, kteří podpoří naše zařízení. Vaše dárky pro psy (granulované krmivo značek Nativia adult medium, Fitmin adult medium, Brit adult medium nebo obdobné, konzervy značek Carno, Brit, paštiky značek Brit) jsou pro nás vítanou pomocí a pro zvířata velkým potěšením.
Dále si dovolíme upozornit na možnost přispět na péči o naše svěřence finančními prostředky, ať již v hotovosti při Vaší návštěvě našich zařízení a to oproti darovací smlouvě nebo prostřednictvím bankovního spojení. Č účtu:KB 636270217/0100, var.symbol 23. Je nutné uvést také nacionále a adresu pro zaslání smlouvy. Tyto darované finanční prostředky používáme zejména na veterinární zákroky a péči o nemocná zvířata. Nyní tu na svou šanci čeká 32 psů. Přijďte nás navštívit. Těšíme se na Vás.

Místo konání akce: Městský psí útulek - oficiální profil královéhradeckého útulku, Hradečnice 1980, Hradec Králové
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 09:00
Datum ukončení akce: 10. Prosince 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1888N 15.8837E

Případné změny si prověřte na webu akce Víkend otevřených dveří

Jméno organizátora: Městský psí útulek - oficiální profil královéhradeckého útulku
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou