Víno, chill a Acoustic A-Team

Akce Praha

Víno, chill a Acoustic A-Team
Koncerty, Víno Pivo
Web organizátora:
www.a-team.cz
Další akce ve městě Praha

Víno, chill a Acoustic A-Team

Zimní nečas řádí všude venku, a tak je nejlepší příležitost vyrazit do vyhřáté vinárny, dát si skleničku skvělého vína a houpat se do rytmu fajn muziky. Hraje totiž Acoustic A-Team!

Karel Fořt a Zdeněk Zázvůrek, dva celoživotní přátelé a muzikanti tělem i duší. V různých hudebních projektech se spolu setkávají již více než 15 let a pořád jim to spolu šlape. V rámci jejich projektu The Acoustic A-Team společně hrají největší světové pecky, jak jinak než akusticky, v nečekaných aranžích a s jejich dechberoucím výkonem.

Repertoár je sestaven převážně z anglicky zpívaných hitů, které si celé publikum můžu zpívat s kapelou, houpat se do rytmu nebo jen tak poslouchat a vychutnávat si příjemnou atmosféru.

----------------ENG-------------
Karel Fořt and Zdeněk Zázvůrek are two lifelong friends and great musicians. They have been collaborating on various musical projects for more than 15 years and still enjoy playing together :). With their new project The Acoustic A-Team will perform the world's greatest hits, how else than acoustically, in unexpected arrangements and delivering their own breathtaking performance.

Místo konání akce: Přátelé Wine Friends, Rumunská 14/27, Praha
Datum začátku akce: 15. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 15. Února 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0744N 14.4343E

Případné změny si prověřte na webu akce Víno, chill a Acoustic A-Team

Jméno organizátora: Acoustic A-Team
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce