Vínování 2020

Akce Liberec

Vínování 2020
Jiné akce
Další akce ve městě Liberec

Vínování 2020

Druhý ročník pohodového vinného boutique happeningu se uskuteční 29. května 2020. Místem konání bude znovu zahrada Oblastní galerie Liberec a návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z 1. ročníku i na zajímavé novinky. Druhý ročník se bude pyšnit účastí Bílých Tygrů, oceněných moravských, českých i zahraničních vinařů, limitovanými Boutique vstupenkami, špičkovým hudebním doprovodem a také vynikajícím cateringem z dílny Ambiente – White Circus.

„První ročník nás nadchl. Počasí, atmosféra, účast i třeba to, jak přišli hosté oblečení, jak celé Vínování pojali. Nebojím se říct, že tím dodali celé akci boutique úroveň, což nás opravdu potěšilo
a tímto všem účastníkům děkujeme,“ ohlíží se majitel pořádající agentury BPR Tomáš Pochop. Plány pro rok 2020 a ohlédnutí se za prvním ročníkem Vínování shrnul Tomáš Pochop následovně: „Povedlo se nám představit vinaře, se kterými se známe, kteří nám chutnají a bylo opravdu moc příjemné vidět a slyšet, kterak si hosté chválí nejen jejich vína, ale i vstřícný přístup. Ihned po prvním Vínování jsme si s naším partnerem, majitelem e-shopu ZraléVíno.cz Mírou Kapounem řekli, že jsme založili tradici, která musí pokračovat. Máme spoustu nápadů a už se těšíme, až se společně znovu sejdeme v zahradě Galerie u sklenky kvalitního vína.“ Nejen pojetí návštěvníků prvního ročníku, ale také prostor zahrady Oblastní galerie Liberec v kombinaci s představami pořadatelů utváří z plánovaného 2. ročníku Vínování boutique akci. „Že si Vínování ihned vydobyde takovou prestiž, předčilo naše očekávání. Nechtěli jsme a nechceme mít z akce festival, chceme se držet toho, že tím hlavním jsou a budou skvělí vinaři, kteří přijedou za námi pod Ještěd osobně. I proto jsme pro rok 2020 připravili limitovanou sérii 99 tzv. Boutique vstupenek. Pro náročnější návštěvníky tak připravíme speciální uzavřený prostor, catering, vlastní degustaci a hodnotné dárky,“ poodkrývá majitel pořádající agentury jednu z novinek. A na co se 29. května 2020 můžete ještě těšit? Partnerem akce je hokejový tým Bílí Tygři Liberec, na Vínování tedy dorazí také hráči Bílých Tygrů. Představí se nová zvučná vinařská jména, poslechneme si příběhy vinařského roku, zahrají živé kapely a čeká na Vás nejedno další překvapení, včetně jistě nečekaného a zajímavého battlu.

17:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín