VIVALDIANNO RELOADED

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

VIVALDIANNO RELOADED

Světově úspěšná show v nové verzi Reloaded se vrací na česká pódia. Po loňském premiérovém halovém turné se velkolepé hudební představení, které ohromilo tisíce diváků po celém světě, představí i v dalších českých městech. Špičkové obsazení, dech beroucí pojetí. Nejmodernější technologie, 3D projekce, strhující hudba v mrazivém příběhu barokního génia Antonia Vivaldiaho.
Co se asi stane, když přenesete čarovný příběh z barokních Benátek do jedenadvacátého století? Když vaše smysly okouzlí originálně pojaté fragmenty z díla hudebního génia ve strhující audiovizuální výpravě digitálního věku? Multimediální show VIVALDIANNO Reloaded odkrývá podivuhodný lidský osud zpoza zcela nové masky, shlížející na svět jako z magického zrcadla. Emocemi a moderními technologiemi nabitý zážitek ambiciózně překonává původní úspěšný projekt hudebníka a skladatele Michala Dvořáka. Nechte se vtáhnout do tajuplného příběhu a lásek velkého hudebníka a zažijte VIVALDIANNO RELOADED!

Čas konání: 20:00

Koncert s původním termínem 15.11.2020 se díky nastalé situaci přesouvá na 14.6.2021. Vstupenky zůstávají v platnosti na nové datum.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín