Vladivojsko

Akce Praha

Vladivojsko
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Vladivojsko/PopKillers/JegR v Rock Café

VLADIVOJSKO, POP KILLERS, JEGR
Rock café Praha, 22.9.2017, zač. 20:00

Vladivojsko je neotřelá, metalová sebranka charismatické umělkyně Vladivojny La Chia, svými hlasivkami a hudebními nástroji rozpoutá doslova válečnou náladu, zbraní ovšem netřeba. (Hostem VLCh Varhan orchestrovič Bauer!) PopKillers přivezou ten nejpřísnější pop v celé galaxii a JegR vás nabijí hácéčkem, říznutým šťavnatou alternativou - tenhle večer si zkrátka nesmíš nechat ujít!


19:00 otevřeno
Vstupné:
20:00 JEGR
http://bandzone.cz/dzegr
21:00 POP KILLERS
http://bandzone.cz/popkillers
22:00 VLADIVOJSKO
http://bandzone.cz/vladivojsko

VLADIVOJSKO je rock metalová skupina, kterou v květnu 2015 založila zpěvačka, textařka a skladatelka filmové a divadelní hudby Vladivojna La Chia. Po půl roce fungování kapela vydala debutové album s názvem Hořící hlavy, o kterém bylo napsáno již mnoho oslavných i zatracujících recenzí. Vladivojsko bylo nominováno na objev roku v anketě tvrdších žánrů Břitva a odehrálo již několik desítek koncertů po českých klubech a festivalech. Na podzim roku 2016 jelo turné jako host kapely Wohnout a v zimě si Vladivojsko zahrálo tři koncerty jako host kultovní Insanie.
Vladivojnu doplňuje bubeník Luboš Pavlík, kytarista Jakub Homola a basista Petr Čermák.

Třebíčskou kapelu POP KILLERS (rock-crossover) založil v roce 2013 zpěvák Vlasta Zahrádka (czech Faith No More, ex Carmen). Od začátku se zaměřují pouze na vlastní tvorbu, kterou trefně pojmenoval Petr Kůsa (Fajn Rock Music) jako "ten nejpřísnější pop v celý ČR" :-) Texty zpívané v češtině vykreslují temnější stránku lidské duše. Kapela nahrává první skladby, 2015 vydává úspěšně recenzované CD Na dně propasti. Videoklip Na kafe! v říjnu 2016 4x v řadě zvítězil v Czechparádě jedné hudební stanice a PopKillers se tak stali kapelou měsíce, poté i stříbrní v diváckém hlasování o Kapelu roku. Aktuálně připravují materiál pro druhé album, které by mělo vyjít na jaře příštího roku. PopKillers jste také mohli vidět letos v červnu v pražském klubu RC jako support americké legendy UGLY KID JOE.
Zpěv Vlasta Zahrádka, kytara Honza Zdarsa, basa Jára Míchal, bicí Lukáš Zbožínek.

Kapela JEGR funguje živě od října roku 2014 a veškeré ohlasy a dojmy na jejich adresu jsou veskrze v kladných hodnotách. Balancují na pomezí různých stylů, čímž v podstatě navazují na odkaz úspěšného Eleisonu, v němž působil frontman Olda Rypar, možná jen v ryzejší a přímočařejší formě. Trio zkušených muzikantů sází především na energii, upřímnou radost z muziky a na místy neotřelé postupy. Právě živá vystoupení jsou toho důkazem.
Olda Rypar – basa, zpěv, Karel Vošta – kytary, Richard Mastej – bicí

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 22. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 22. Září 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0819N 14.4186E

Případné změny si prověřte na webu akce Vladivojsko/PopKillers/JegR v Rock Café

Jméno organizátora: POP KILLERS
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce