Vodnické prázdniny Josefa Dvořáka

Akce Kamenice nad Lipou

Vodnické prázdniny Josefa Dvořáka
Akce pro děti, Divadlo, kino, Zábava, párty
Pohádková říše Fábula, Masarykova 362 , Kamenice nad Lipou
Další akce ve městě Kamenice nad Lipou

Znáte vývojová stádia vodníka? Byl nejdřív chuchel, chuchle nebo vodňany? Pokud nevíte, přijďte se alespoň pokusit vypočítat lehkou matematickou úlohu o jedné známé a dvou neznámých.

Skvělý tip na výlet tento týden vám nabízí zábavní park Pohádková říše Fábula. U nás o dušičku nepřijdete a namísto utopení vás čeká celodenní zábava a nabitý program nejen pro děti. Vodnická škola plná humoru, divadlo, vodnický rej, soutěže a samozřejmě stálý program pohádkové říše. A protože se herec Josef Dvořák stal tváří Pohádkové říše, jistě vám jeho doporučení pomůže při volbě, kam s rodinou třeba dnes na výlet. Akce se koná za každého počasí. Jsme totiž venku, ale i v chládku a pod střechou.

Když se řekne vodnické prázdniny, většina z vás si jistě vybaví zábavu typu soutěží, malování na hrnečky a lovení rybiček. Nebojte, i o tohle u Fábuly dnes nepřijdete, ale k tomu se můžete těšit na opravdu bohatý divadelní a doprovodný vodnický program. Již u vstupu si z vás udělá skřítek Fábula vodníky, vodnice, víly a rusalky. Namaluje vás, ozdobí pentlemi a pozve dál do pohádky.

Originální zábava bude následovat třeba formou divadelního představení nebo zábavné show „Vodnická škola skřítka Fábuly“ inspirovaná známým a oblíbeným kabaretním číslem Josefa Dvořáka, zakončená pořádně mokrým vodnickým rejem. A protože nejslavnější český herecký vodník Josef Dvořák se stal tváří Pohádkové říše Fábula, při soutěžích budeme dětem rozdávat také ceny s jeho pohádkami a písničkami, pohlednice a samozřejmě spoustu sladkostí.

Mimo doprovodného programu se můžete těšit i na stálý program prohlídky pohádkového sklepení s živými bytostmi z českých pohádek, království hlavolamů, tvořivé dílny, bludiště, mini ZOO. Nově ale i obří společenské hry a další volnočasové vyžití , jako například velké dětské hřiště plné atrakcí, střelba z kuše či dobrodružná cesta skřítka Fábuly.

Jméno organizátora: Pohádková říše Fábula
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice
Tradiční pálení čarodějnic v Dolní Březince
Hřiště Dolní Březinka, Světlá nad Sázavou
TECHTLE MECHTLE - "All inclusive Bibione"
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov
TECHTLE MECHTLE TRAVESTI SHOW
KyTICe, Světlá nad Sázavou
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov