Vojtěch Dyk 2017

Akce Krnov

Vojtěch Dyk 2017
Koncerty
Kofola Music Club, Krnov
Další akce ve městě Krnov

Vojtěch Dyk & B-Side Band TOUR 2017 *Krnov*

Po roční odmlce vyplněné přípravou a realizací Bernsteinovy mše se zpěvák Vojtěch Dyk a kapela B-SIDE BAND s bandleaderem Josefem Buchtou vrátí na koncertní pódia.

Nové turné s novým repertoárem a v novém stage designu by mělo odstartovat v březnu příštího roku, v plánu je kolem 35 koncertů po celém Česku. Kapela s Dykem se objeví rovněž na letních festivalech.

Pro nové turné vyhlašuje Vojtěch Dyk návrat k ryzím hodnotám. „Jde nám o jednoduchost a maximální sdělnost, a to by mělo být vidět i slyšet na pódiu jak ve výpravě, tak v repertoáru,“ říká Vojtěch Dyk a dodává: „Právě ta jednoduchost sdělování mi v dnešní době chybí, všechno je zanesené takovým mediálním bahnem a my chceme tohle bahno rozvířit a postavit proti němu jasnou a čistou zprávu. Vracíme se k atmosféře 60. let, které podle nás právě tohle nabízela.“

Na koncertech zazní z velké většiny nový repertoár, a to jak autorské skladby, tak největší světové hity v novém aranžmá pro B-SIDE BAND. „Je to naše v pořadí již šesté turné. Těším se na nové songy, nové kostýmy i stage design. Pro mě osobně je to i taková malá oslava desátých narozenin B- SIDE BANDu, které v této sezoně slavíme,“ říká bandleader Josef Buchta.

Místo konání akce: Kofola Music Club, Bruntálská 72, Krnov
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/vojtech-dyk-b-side-band-bandleader-josef-buchta-tour-2017-kofola-music-club-krnov-krnov-1044543
Datum začátku akce: 1. Dubna 2017 20:00
Datum ukončení akce: 1. Dubna 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0858N 17.6718E

Případné změny si prověřte na webu akce Vojtěch Dyk & B-Side Band TOUR 2017 *Krnov*

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Radůza
Kofola Music Club, Krnov
MARCO MENDOZA
Kofola Music Club, Krnov
Mirai Summer Fest 2024
Amfiteátr Skalky, Nový Jičín
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
Marco Mendoza | Black Tiger
Barrák music club, Ostrava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava