Vybarvený běh 2017

Akce Kroměříž

Vybarvený běh 2017
Akce pro děti, Sportovní akce
Vybarvený běh, Kroměříž
Další akce ve městě Kroměříž

Vybarvený běh 2017

Vybarvěte se s námi!

Druhou červnovou sobotu (10. 6.) bude celodenním programem na Velkém náměstí oficiálně zahájena turistická sezona 2017, tentokrát s podtitulem Kroměříž nezastavíš!

Pro někoho je běh profesí, pro jiného způsobem trávení volného času… Některým jde o špičkové sportovní výkony, jiným o kondici či skvělou postavu… Nám jde především o zábavu – o zábavu plnou barev. Proto zveme všechny sportovce i nesportovce, sprintery i „dálkaře“, běžce společenské i individualisty, děti i dospělé na pěkně Vybarvený běh.

Start a cíl bude na Velkém náměstí a trasa povede centrem města. Na běžce budou čekat barevné zóny, nejrůznější nástrahy a hlavním požadavkem bude „pořádně se vybarvit“. Každý účastník běhu, který se zaregistruje a zaplatí startovné, dostane startovací balíček, jehož součástí bude bílé tričko a jeden balíček práškových barev (zdravotně nezávadné, certifikované, vyrobené na bázi kukuřičného škrobu, dají se umýt a vyprat a v přírodě jsou plně rozložitelné). Barvy bude možné před startem také koupit. V nejbližší době bude zahájena registrace přihlášek, a to prostřednictvím www.vybarvenybeh.cz nebo oficiálního facebooku města Kroměříž.

Místo konání akce: Vybarvený běh, Velké náměstí 115, Kroměříž
Vstupenky: http://www.vybarvenybeh.cz/
Datum začátku akce: 10. Června 2017 09:00
Datum ukončení akce: 10. Června 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2979N 17.393E

Případné změny si prověřte na webu akce Vybarvený běh 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kino Klub Sušil, Bystřice pod Hostýnem
Dětský den
Areál u kulturního domu, Kelč