VYDEJTE SE DO BRADAVIC VE WESTFIELD CHODOV!

Akce Praha

VYDEJTE SE DO BRADAVIC VE WESTFIELD CHODOV!
Akce pro děti, Výstavy
Další akce ve městě Praha

Všem fanouškům Harryho Pottera se ve Westfield Chodov otevírá svět kouzel! Přijďte si od 25. září do 22. října do Westfield Chodov prohlédnout umělecké interpretace ikonických míst a užít si řadu tematických aktivit z oblíbené filmové série.

 

Na co se můžete těšit?

Návštěvníci si budou moci prohlédnout stylizovanou repliku vlaku Bradavický expres, projít Hagridovou chatrčí a vyzkoušet si slavný famfrpál, kouzelnickou soutěž v házení camrálem do obručí. Obdivovat můžete také uměleckou ilustraci inspirovanou Zakázaným lesem, kde se můžete vyfotografovat s kouzelnými bytostmi ukrytými ve stromech nebo v kvízu prověřit své znalosti o světě Harryho Pottera a užít si taneční vystoupení valčíku z filmu. Informace o připravovaném programu zveřejníme s blížím se datem akce.

Kdy můžete přijít?

Tematická instalace ve Westfield Chodov s názvem Vydejte se do Bradavic bude otevřena každý den během otevírací doby nákupního centra Westfield Chodov od 25. září do 22. října 2023. Výstava byla vytvořena ve spolupráci se společnostmi Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment a Eventbox. Partnerem akce je Comics Point.

Jméno organizátora: Westfield Chodov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce