Výlov Bohdanečského rybníka

Akce Lázně Bohdaneč

Výlov Bohdanečského rybníka
Akce pro děti
Rybniční hospodářství, sro, Lázně Bohdaneč
Další akce ve městě Lázně Bohdaneč

Výlov Bohdanečského rybníka

Rybniční hospodářství Lázně Bohdaneč vás zve na tradiční výlov Bohdanečského rybníka, který se koná v pátek 28. října od osmi do patnácti hodin a v sobotu 29. října od osmi do dvanácti hodin.
Prodej čerstvých ryb bude probíhat oba dva dny. Na hrázi můžete v pátek i v sobotu ochutnat tradiční rybí speciality z udírny či grilu, rybí polévku, piva z minipivovaru Mordýř či regionální speciality.
Tradiční doprovodnou akcí je loučení s ptáky, pozorování a přednáška AOPK ČR na Polákově poloostrově – pouze v pátek 28.10.
V pátek můžete rovněž navštívit prezentaci Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína z Třeboně. Žáci školy vám předvedou ukázky zpracování a filetování ryb.
Mimořádnou akcí je prezentace klubu Roty Nazdar k připravované rekonstrukci rádiového spojení paraskupiny Silver A nazvané „Libuše volá Londýn 2017“ k jeho 75.výročí. Sídlo naší firmy v Lázních Bohdanči se stalo v roce 1942 záložním místem vysílání této mimořádně významné paraskupiny v návaznosti na hlavní místo vysílání v lomu u obce Ležáky. Uvidíte radiosoupravu Libuši, vybavení londýnské vojenské rádiové ústředny či operačního materiálu paraskupiny (padák, kombinéza, zbraně…)
Těšíme se na vaši návštěvu. www.pernstejnskykapr.cz

Místo konání akce: Rybniční hospodářství, sro, Sádka 148, Lázně Bohdaneč
Datum začátku akce: 28. Října 2016 07:30
Datum ukončení akce: 29. Října 2016 12:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0817N 15.6631E

Případné změny si prověřte na webu akce Výlov Bohdanečského rybníka

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce