Výroční koncert litvínovských Big Bandů

Akce Litvínov

Výroční koncert litvínovských Big Bandů
Koncerty
Další akce ve městě Litvínov

Výroční koncert litvínovských Big Bandů

Výroční koncert litvínovských Big Bandů s hosty: Jan Smigmator & Dasha

Zveme Vás na výroční koncert litvínovského North Big Bandu a Junior Big Bandu s hosty večera JANEM SMIGMATOREM a DASHOU, který se uskuteční v sobotu 12. listopadu 2022 v Citadele.

Jan Smigmator je jazzový a swingový zpěvák, který na hudební scéně 21. století s noblesou sobě vlastní ztělesňuje odkaz swingových králů, jakými byli Frank Sinatra, Sammy Davis jr., Dean Martin, Bobby Darin, Mel Tormé, Karel Hála nebo dodnes fantastický zpěvák Tony Bennett! Jeho hlas, styl, frázování a láska k jazzu a swingu ho dnes řadí mezi přední interprety tohoto žánru v Evropě! Doma je swingový zpěvák Jan Smigmator především na tuzemských pódiích, ale čím dál častěji se vydává i do světa (Rakousko, Německo, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Francie, Švýcarsko, Litva, Itálie). Snad největší poctou pro něj ale jsou úspěšné koncerty v kolébce jazzu a swingu, ve Spojených státech amerických.

Dasha se řadí mezi nejobsazovanější muzikálové zpěvačky a herečky. Pravidelně koncertuje s kapelou Pájky Pájk Quintet a vystupuje také jako sólistka s kapelou Moondance Orchestra vedenou klavíristou, skladatelem a aranžérem Martinem Kumžákem. Jejich repertoár je popový s esencí latinskoamerické, funky, soul a R´n´B hudby. Jako hudební doprovod účinkovali například v pořadech Bailando, Duety … když hvězdy zpívají, Robin Hood – Cesta ke slávě, Anno, TýTý, nebo v úspěšném pořadu Stardance … když hvězdy tančí. Na koncertních pódiích můžete Dashu vidět i v doprovodu českých bigbandů, např. RTV Big Bandu Felixe Slováčka, Orchestru Karla Vlacha, Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma, B-Side Bandu, Ústřední hudby armády ČR a řady regionálních velkokapelových těles. Vystupuje ve swingovém koncertním programu se zpěvákem Janem Smigmatorem, nebo v komorním projektu s uznávaným smyčcovým Epoque Quartetem.

Přijďte si poslechnout skvělou jazzovou a swingovou hudbu!

Začátek koncertu v 19.00 hod. na Velké scéně. Vstupné 390 Kč / děti do 15 let, senioři nad 60 let a ZTP/P 290 Kč.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín
Zahradní slavnost 2024
Psychiatrická léčebna, Petrohrad
Ondřej Havelka a jeho Melody Makers
Dům kultury Střelnice, Rumburk
RADŮZA S KAPELOU
Krušnohorské divadlo, Teplice
ROCK FEST KRUPKA
Stadion Krupka, Krupka