Výstup na Sněžku 1. ledna

Akce Pec pod Sněžkou

Výstup na Sněžku 1. ledna
Sportovní akce
Další akce ve městě Pec pod Sněžkou

Výstup na Sněžku 1. ledna

Chcete zažít na Nový rok nádherný a opravdu mimořádný turistický zážitek? Pojďte (s námi) vystoupit na Sněžku hned 1. ledna! Vyrážíme už třetí rok v řadě :) Sraz: před Poštovnou na Sněžce 1. ledna ve 12:00 (http://www.postovnasnezka.cz/)

K výstupu můžete zvolit jakoukoliv výstupovou cestu, která Vám vyhovuje nejvíce - Pomezní boudy, Velká Úpa přes Růžohorky, Pec pod Sněžkou přes Obří důl, Špindlerův mlýn přes Údolí Bílého Labe a Luční boudu atd. Pokud byste se ale chtěli přidat přímo k nám na celý výlet, budeme moc rádi :) Vyrážíme v 9:00 od Volarezy Malý Šišák kolem Špindlerovky :) (sem se dá v pohodě dojet autobusem zespodu ze Špindlu, resp. autem - kamarádi Vás mohou nabrat po cestě z Jičína/Jilemnice). Dál půjdeme kolem Poledních kamenů na Sněžku a zpátky přes Luční boudu a Údolí Bílého Labe/Stříbrný hřbet (dle sněhové situace). Dohromady cca 20 km. Akce je ideální nejen pro ubytované v Krkonoších přes Silvestra, ale i pro všechny nadšence horské turistiky z okolí, kteří se nebojí trošku přivstat a přijet :)

KAŽDÝ ÚČASTNÍK obdrží na vrcholu Sněžky za splnění této turistické výzvy nádhernou placku stránek Coolturistika.cz :) ! Přijďte se překonat, seznámit a pokecat o horách, na Poštovně a Luční boudě si dáme něco dobrého ;-)

Pozn: událost je určená pro všechny příznivce horské turistiky, Krkonoš a našich stránek coolturistika.cz a NEJEDNÁ se o žádnou profesionální / komerční akci. Každý účastník proto vyráží na své vlastní riziko :) !

Místo konání akce: Sněžka 1602, Pec pod Sněžkou
Datum začátku akce: 1. Ledna 2017 12:00
Datum ukončení akce: 1. Ledna 2017 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7343N 15.6971E

Případné změny si prověřte na webu akce Výstup na Sněžku 1. ledna

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto