Vztah se psem krok za krokem - přednáška ing. Pavla Bradáče

Akce Brno

Vztah se psem krok za krokem - přednáška ing. Pavla Bradáče
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
skola.kynolog.cz
Další akce ve městě Brno

Vztah se psem krok za krokem - přednáška ing. Pavla Bradáče

Praktické návody a tipy jak se svým psem vytvořit harmonický tým. Jak se psem správně komunikovat, jak nastolit vzájemnou důvěru i jak docílit oboustranného respektu.

Cena: 350,-
Přihlášky a více informací: http://prihlasky.kynolog.cz/?coach%5B0%5D=11&coach%5B1%5D=20&coach%5B2%5D=21&nobg=true

Předpokládaná délka akce je 2 až 2,5 hodiny s možností následné diskuse. Maximum je 50 účastníků. Akce je teoretická, bez praktické části. Na akci je možno vzít nekonfliktní psy.

Ing. Pavel Bradáč o sobě:

Výcviku a výchově psů se věnuji od roku 1993 a profesionálně od roku 2009. Pomáhat s problémovým chováním psům a jejich majitelům beru jako své poslání. Hlavními postupy je učení správné komunikace a budování vzájemného vztahu majitele a psa založeného na důvěře a vzájemném respektu. Neustále hledám a rozšiřuji možnosti pozitivních metod výcviku a výchovy pomocí her a radostných prožitků. Snažím se také pozitivní metody výcviku a výchovy psů učit trenéry a majitele psů, a také vysvětlovat a šířit. Škola pracovní a zábavné kynologie (www.kynolog.cz) je důsledně používáme už let, a ročně na víkendových a týdenních akcích je zažije přes 1400 psů se svými majiteli. Proto aby byly dostupné v celé ČR a i na Slovensku zakládám s franchizovými partnery od ledna 2016 první Dobré psí školy (www.DobraPsiSkola.cz, pro zájemce o psí školu je web www.superdog.cz), které budou používat výhradně pozitivní metody. Používání bolest působících pomůcek považuji za špatné a ukazující pouze na neschopnost zvládnout chování psa pozitivními metodami.

Stál jsem u základů některých psích sportů v ČR, jako je treibball, discovering nebo heroparkur. Tyto sporty jsou vždy voleny a trénovány v souladu s filozofií vzájemné harmonické spolupráce člověka a psa.

I přes to že se věnuji zejména základům vztahu člověka a psa a problémovému chování, mají psi, kterým jsem dal základy vztahu, motivace a výchovy mnoho sportovních a soutěžních úspěchů v ČR a zahraničí, obvykle ale už pod jinými organizacemi, například vicemistr světa ve vodní záchranařině.

Místo konání akce: Utopia čajovna, Divadelní 3, Brno
Vstupenky: http://prihlasky.kynolog.cz/
Datum začátku akce: 4. Dubna 2018 19:00
Datum ukončení akce: 4. Dubna 2018 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.1952N 16.614E

Případné změny si prověřte na webu akce Vztah se psem krok za krokem - přednáška ing. Pavla Bradáče

Jméno organizátora: Škola pracovní a zábavné kynologie
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce