Wohnout - unplugged

Akce Olomouc

Wohnout - unplugged
Koncerty
Další akce ve městě Olomouc

Wohnout - unplugged

Skupina Wohnout převlékla koncertní šňůru opět do akustického obleku a vyráží na unplugged tour s divadelní scénou. Kapela změnila aranže, přibrala na chvíli pátého člena - houslistu Vojtu Lavičku, a naučila se hrát na řadu nových nástrojů. Uslyšíte tak Wohnouty netradičně i s xylofonem, banjem, tubou, pozounem a řadou dalších nástrojů. Doražte se podívat 5.4. do kina Metropol, tohle bude stát za to.
Historicky druhá unplugged sezóna oblíbené české kapely Wohnout zavítá do čtrnácti měst, Wohnouti ; představí své písně v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je houslista Vojta Lavička. Kapela láká na nové aranže a divadelní scénu. „V rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům“ komentuje se smíchem zpěvák Honza Homola. Wohnouti měli jet akustickou tour už v roce 2020, což jim překazila covidová pandemie. Vzhledem k plánovanému vydání desky HUH tak museli tourné po divadlech odložit o celé tři roky.

Kapela připravuje speciální scénu, kterou oživí již takto dost netradiční koncerty na
sezení. Koncerty jsou situovány do divadel a kin, které mají omezenou stanovenou kapacitu. Zažít rockovou kapelu v divadle s sebou nese netradiční zážitek, o který se krom prostředí divadla postará i playlist, který tvoří výběr hitů napříč diskografií kapely, a to ve speciálních akustických úpravách, někdy s použitím pro Wohnouty zcela nových hudebních nástrojů, jako je xylofon, tuba, banjo nebo trombon.

19:00

Začátek akce: 05.04.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce