Zahájení cykloturistické sezony v Kronoších

Akce Malá Úpa

Zahájení cykloturistické sezony v Kronoších
Sportovní akce
Další akce ve městě Malá Úpa

Zahájení cykloturistické sezony v Kronoších

U příležitosti zahájení 14. ročníku Krkonošských cyklobusů zveme všechny přátele cyklistiky, Krkonoš a pohybu na čerstvém vzduchu na slavnostní zahájení letošní cykloturistické sezony. A že jste ještě letos v sedle kola neseděli? Nevadí! Pojedeme totiž dlouhým sjezdem a největší převýšení zdoláme v kabině cyklobusu.

Pojeďte s námi! Přihlašte se zde: goo.gl/zhv22d

Start je ve Vrchlabí, kde na autobusovém nádraží v 9 hodin nastoupíme do cyklobusu. Ten nás vyveze na Horní Malou Úpu, odkud přes polskou stranu Krkonoš sjedeme do Trutnova.
Vydáme se sjezdem po silnici do Polska, kde po 2 kilometrech odbočíme vpravo na polskou cyklotrasu ER-2. Značení této cyklotrasy nás bude provázet 12 km, poté odbočíme vpravo a přes Niedamirów a hraniční přechod Bobr přijedeme do Žacléře. Cestou se budeme kochat výhledy na polské příhraničí, v Niedamirowě pojedeme okolo Domu Trzech Kultur. Z Žacléře vystoupáme po cyklotrase č. 4081 na Stachellberg, kde navštívíme rozhlednu Elišku. Po krátkém rozhlédnutí budeme pokračovat po stejné cyklotrase až do Trutnova – Horního Starého Města, kde na nás bude čekat cyklobus na cestu zpět do Vrchlabí. Trasa měří 30 km po zpevněných i lesních cestách.

Místo konání akce: Horní Malá Úpa, Hradec Králové Region, Malá Úpa
Vstupenky: http://goo.gl/zhv22d
Datum začátku akce: 3. Června 2017 09:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7333N 15.8E

Případné změny si prověřte na webu akce Zahájení cykloturistické sezony v Kronoších

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce