Zahájení lázeňské sezóny 2017

Akce Mariánské Lázně

Zahájení lázeňské sezóny 2017
Akce pro děti, Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Mariánské Lázně

Zahájení lázeňské sezóny 2017

Město Mariánské Lázně chystá otevření další lázeňské sezóny. Tradičně to bude druhý květnový víkend (12.–14. května 2017). Víkend naplněný příjemnou atmosféru a bohatým programem. Organizátorem akce bude Město Mariánské Lázně prostřednictvím své dceřiné společnosti KIS Mariánské Lázně s.r.o.

Hlavním dějištěm akce se stane opět mariánskolázeňská kolonáda a její blízké okolí. Hlavní částí oslav bude mše svatá a slavnostní akt - žehnání pramenům. V rámci slavnostního aktu bude odhalena busta Petra Hapky, autora první skladby mariánskolázeňské fontány.

Zahájení lázeňské sezóny je jen kulturní, ale také společenskou akcí. Na jednom místě bude možné vidět představitele města, místní občany, hotelové hosty, podnikatele, zástupce partnerských měst, představitele církve, zástupce politické scény a další vzácné hosty.
Organizátoři připravují opět bohatý program i tradiční jarmark. Programová nabídka pamatuje také na děti a chybět nebude ani ohňostroj či historické osobnosti.

Již nyní se můžeme těšit na Vladimíra Hrona, kapelu 100 zvířat, The Backwards Beatles Revival, kapelu Jelen a mnoho dalších účinkujících.

Za KIS Mariánské Lázně s.r.o.
Havrdová Alena, jednatelka

https://www.marianskelazne.cz/zls/

Místo konání akce: Mariánské Lázně, Mariánské Lázně
Datum začátku akce: 12. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 14. Května 2017 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9747N 12.7034E

Případné změny si prověřte na webu akce Zahájení lázeňské sezóny 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce