Zahradní slavnosti Domova na zámku Bystré

Akce Bystré

Zahradní slavnosti Domova na zámku Bystré
Slavnosti
Další akce ve městě Bystré

Zahradní slavnosti Domova na zámku Bystré

Domov na zámku Bystré zve na „Zahradní slavnosti 2020“, které se konají 5. září 2020 od 13 hodin v zámeckém parku v Bystrém. V programu s podtitulem: “Indiánské léto“ vystoupí ZUŠ Bystré, Rytmická skupina DNZ Bystré. Velkým lákadlem by mohlo být vystoupení legendární skupiny Žalman & Spol s Pavlem Lohonkou. Na návštěvníky čekají vyjížďky na koních a lukostřelba, ale také soutěž o nejhezčí indiánskou čelenku a další soutěže. Hospodyňky, které se pochlubí domácími „indiánky“ obdrží sladkou odměnu. Součástí programu budou také soutěže pro děti, voříškiáda, ukázky canis a lamaterapie, hrátky v pěně, bleší trh a mnohé další. Účast přislíbil také HZS Pardubického kraje a Sbor dobrovolných hasičů Bystré a Sbor dobrovolných hasičů města Březová nad Svitavou.
Na večerním koncertu zahrají skupiny Alband a ROCKFAKTOR.
Občerstvení je zajištěno.
V chodbě před jídelnou v zámku bude instalována výstava fotografií vítězů minulých ročníků soutěže Strom roku. Výstavu připraví město Bystré, které má v letošním roce kandidáta na strom roku.
150letý javor, který do soutěže přihlásilo město Bystré spolu se Sokolem a školami se dostal do finále soutěže. Porotce ankety zaujalo mimo jiné to, že si strom vystřihl roli ve filmu Všichni dobří rodáci a po 30 letech se dočkal role i v dalším Jasného díle Návrat ztraceného ráje.

Vstupné na odpolední program je dobrovolné, na večerní koncert 80,-Kč. Domov na zámku Bystré se těší na vaši návštěvu.

Začátek akce: 5. 9. 2020 13:00:00
Konec akce: 6. 9. 2020 1:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce