Zažít Lysou Jinak

Akce Lysá nad Labem

Zažít Lysou Jinak
Zábava, párty
Další akce ve městě Lysá nad Labem

Zažít Lysou Jinak

v sobotu 21. září 2019 se v našem městě uskuteční sousedské slavnosti Zažít město jinak. Během nich můžete lépe poznat své sousedy a bavit se u domácího občerstvení. Letos se akce odehraje na 85 místech v Praze a ve 27 dalších městech. A naše město Lysá nad Labem se také poprvé zapojí! Pojďme se spolu poznat i mimo sociální sítě.

Rádi bychom si společně udělali sousedský piknik, kde může každý předvést své kulinářske schopnosti a přinést cokoliv, co se dá jíst. Na jeden velký stůl si prostřeme všechny lahůdky, které donesete, a společně si tak můžeme udělat hezký den :) Akce bude probíhat od 15:00 do 22:00. Čeká na vás jeden sud piva zdarma, buřty na opekání a nebo obří hra Človeče, nezlob se, kde figurkami jsou lidé.

Máte chuť pomoci s přípravami, předvést svůj um, půjčit vybavení, máte kapelu nebo umíte zahrát divadlo, možná udělat dětem či seniorům nějaký workshop nebo se jakkoliv jinak zapojit? Napište na e-mail events.kralova@gmail.com nebo zavolejte na 603 814 830.

Akce se koná na krásnem místě u Labe, Pod Mostem. Jestli chcete pro své okolí udělat ještě něco navíc, přineste si na slavnosti vlastní půllitr nebo hrníček a taky deku. A hlavně: Přijďte posousedět!

Těšíme se na viděnou v září
Míša Králová za organizaci v našem městě a Spolek AutoMat (hlavní koordinátor sousedských slavností)

Sobota 21. září 2019 v 15:00 až 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
Čarodějnice
hřiště pod kostelem, Úvaly
Májové slavnosti 2024
Zámecký park, Vlašim
TECHTLE MECHTLE - "All inclusive Bibione"
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov