Zažít město jinak před Crossem - Charitativní blešák

Akce Praha

Zažít město jinak před Crossem - Charitativní blešák
Jarmarky a trhy
cross][club, Praha
Další akce ve městě Praha

Zažít město jinak před Crossem - Charitativní blešák

Chtěl bys přispět na dobrou věc, ale dárcovské sms tě nebaví? Nemáš z nich ten správný pocit, že jsi někomu pomohl? A kupovat plyšáky u metra, taky není to pravý ořechový? Co takhle „blešák“? Ve stylu dej, kolik chceš, za kolik chceš? Myšleno, vyber si, co se ti líbí a „zaplať“ (DARUJ) částku dle tvého úsudku.

CROSS][CLUBve spolupráci Zažij město jinak, poskytl prostory pro charitativní přehlídku ve které můžeš přispět dvěma způsoby:

1. Pošleš, doneseš, dovezeš, dotáhneš, přivlečešoblečení, knihy, cdéčka, šperky…které již nevyužiješ, ale je ti jich líto vyhodit a zároveň usoudíš, že je ještě někdo třeba může využít.

Věci můžeš darovat do konce srpna na šatnu clubu Cross od 20:00 nebo do Yes café na Letenském náměstí každý den dle otevírací doby.
Popřípadě se domluvit telefonicky 737 948 223

2. Dorazíš 17.9 na zahrádku Kavárny klubu Cross, která bude poseta obtěžkanými ramínky, z nichž budeš moci vybírat. Dále je na programu připravená módní přehlídka a modely, které uvidíš, se poté budou dražit.

Doprovodný program je složený ze spousty kulturních, sportovních a vzdělávacích aktivit a bude upřesněn v nejbližších dnech.

Výtěžek bude věnován neziskové organizaci Kvadru, o.p.s.

Vstup zdarma

-------------------------------------------------------------------------------------
English version
-------------------------------------------------------------------------------------
Would You like to support a good cause, but You are tired of sending donation messages? They don't make you feel like you really helped someone? And buying toys next to the metro station is also not your thing?

So what about a flea market? In a way, pay what you want for what you want? That means, pick things you like and pay (donate) how much you think is right.

CROSS][CLUB in cooperation with „Zažij město jinak“ (experience the town differently) provided a space for a charity parade, where you can contribute in two ways:

1. You bring or send or drag clothes, books, CDs, jewelry you have no use for anymore. Things you can donate till the end of august to the Cross Club cloakroom club from 20:00 or to Yes café at Letenské náměstí everyday at business hours.
Or by agreement on the phone 737 948 223

2. Come September 17th to the Cross club garden, where you will find a lot of full hangers with things you can choose from. Next is a parade which ends with an auction.

The side program will be full of cultural, sporting and educational events and activities and it will be specified during the next days.

Profits will be donated to a non profit organization of Kvadru, o.p.s.

Free entry

Místo konání akce: cross][club, Plynární 1096/23, Praha 7, Praha
Datum začátku akce: 17. Září 2016 14:00
Datum ukončení akce: 17. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1082N 14.4432E

Případné změny si prověřte na webu akce Zažít město jinak před Crossem - Charitativní blešák

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce