Žďárské farmářské trhy 15.10.2022

Akce Žďár nad Sázavou

Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Žďár nad Sázavou

Žďárské farmářské trhy

Co takhle zajít si v sobotu na ranní kávu a koláč na náměstí…potkat pár známých a poslechnout si živou hudbu a ještě si u toho nakoupit spoustu skvělých farmářských produktů od lokálních prodejců?
Přesně tohle můžete zažít na Žďárských farmářských trzích od dubna do října. Na trzích totiž nejde jen o nakupování ve velkém, ale především o setkávání a celkovou atmosféru. Na trzích na Vás čeká nejen káva a pečivo, ale i uzenářské a mléčné výrobky, ovoce, zelenina, koření. Jistě zde najdete to, co hledáte. Nebo máte skvělé vlastní produkty a rádi byste je prodávali na Žďárských farmářských trzích? V tom případě jste samozřejmě vítáni. Stačí kontaktovat organizátory na mailu zdarskeft@zdarns.cz. Žďárské farmářské trhy si vydobývají svůj věhlas již od od roku 2012. Oblíbili si je i prodejci ze vzdálenějších míst naší republiky, kteří neváhají vážit cestu na naše žďárské náměstí. Přidejte se k nám i Vy! Ať už jako prodejce či jako zapálený kupující.

ŽFT ve zkratce
od roku 2012 každý rok od května do října jsou určené pro ty, kterým není jedno, co kupují a také pro ty, kdo rádi prodávají jednou měsíčně v samém srdci Žďáru na náměstí Republiky vždy živá hudba

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk
Vimperské trhy 15.06.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk