Zdraví & Duše

Akce Ostrava

Zdraví & Duše
Veletrhy
Další akce ve městě Ostrava

Zdraví & Duše

Základem akce je propojení feng-shui, alternativní medicíny, zdravého životního stylu a esoteriky.

Veletrh ZDRAVÍ&DUŠE není klasickým veletrhem, jsou to především tři dny doslova nabité programem, ve kterém každoročně vystupuje celá řada uznávaných osobností. Hlavní myšlenkou je uspokojit všechny, kteří dbají o své zdraví, chtějí se dozvědět něco o sobě a rozvoji své osobnosti, načerpat nové poznatky z oblasti zdravé výživy a společenské odpovědnosti, nebo nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Obě sekce, prezentační i programová, jsou neoddělitelné a vzájemně se podporují - o čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět. Každý rok se snažíme nabídnout návštěvníkům něco nového, dát prostor inovativním pohledům na tradiční přístupy a diskutovat aktuální témata a otázky, aby si návštěvníci mohli odnést praktické tipy, nápady, inspiraci i konkrétní výrobky.

Během 3 dnů vám nabídneme více než 60 přednášek a workshopů na témata, která Vás nejvíce zajímají, jako např. sebepoznání a osobní rozvoj, detoxikace a ozdravné procesy organismu, zvládání různých fobií a strachů, chiromantie, astrologie, angeochirologie, numerologie, orgonity, homeopatie, přírodní léčivé rituály, šamanské léčení, celostní poradenství a mnoho jiného.

Představíme vám více než 100 vystavovatelů z České republiky i zahraničí, s produkty a službami zaměřenými na ZDRAVÍ * ALTERNATIVU * ESOTERIKU. Můžete se přesvědčit, že veganská a vegetariánská strava chutná skvěle. Street food zažívá revoluci a také my nabídneme vedle relaxační sekce poctivé jídlo vyrobené z kvalitních surovin.

Otevírací doba:
Pátek 10:00 – 18:00 hod. Sobota 10:00 – 18:00 hod. Neděle 10:00 – 16:00 hod.



Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.