Železnobrodský jarmark 2017

Akce Železný Brod

Železnobrodský jarmark 2017
Akce pro děti, Jarmarky a trhy
Město Železný Brod, Železný Brod
Další akce ve městě Železný Brod

Železnobrodský jarmark 2017 (official)

Z ouřadu purkmistrovského staroslavného města Železného Brodu se všem domácím i cizím na vědomost dává, že se opět v našem městě bude konat slavný ŽELEZNOBRODSKÝ JARMARK.

Páteční program odstartují železnobrodští Revival 60´s, od kterých si žezlo převezme rocková kapela Prorock z Turnova.

V sobotu budeme pokračovat oblíbenou tradicí, kdy starosta města předá na balkonu radnice jarmareční práva ochotníkům z divadelního spolku Tyl. Během dopoledne se o hudební program postará dechová hudba Broďanka, po obědě ji vystřídají swingové melodie kapely Swing Grass Revival. Následovat bude místní rocková formace Franty Dědečka Voliéra. Pěvecký sbor Řetízek vystoupením oslaví významné kulaté čtyřicáté narozeniny svého souboru. Jednou z hlavních hvězd celého víkendu bude bezesporu Jaroslav Uhlíř, kterého nemusíme více představovat. Doufáme, že si užijete i skvělou show dalšího hudebního esa – Pavla Calty. Následovat bude jistě všem dobře známá hudební skupina De Bill Heads, která si poslední song zahraje společně s DJ Baly a Peťákem. Oba DJs vás poté budou bavit až do rána při mixování skvělé disko hudby.

V neděli vás rytmy kapely Tres Udos přenesou do Mexika. Během přestávek kapely vystoupí děti, mládež a ženy z FSA Jany Boučkové s ukázkou tanečních vystoupení a sportovního aerobiku. Kompletní line-up jarmarku, včetně všech dalších důležitých informací je již zveřejněn na webových stránkách města. Mimo jiné návštěvníky čeká stánkový prodej všeho druhu, prodej a ukázka výroby řemeslných výrobků, lidové hospody a atrakce po celém našem městě.

Přejeme všem líbezné užití kratochvílí, nákupů, dobrého jídla i pití, veselé mysli a družné zábavy!

Místo konání akce: Město Železný Brod, náměstí 3. května 1, Železný Brod
Datum začátku akce: 9. Června 2017 12:00
Datum ukončení akce: 11. Června 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6426N 15.2542E

Případné změny si prověřte na webu akce Železnobrodský jarmark 2017 (official)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce