Zimní SWAP - výměna oblečení

Akce Kladno

Zimní SWAP - výměna oblečení
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Kladno

Zimní SWAP - výměna oblečení

PŘEBER – PŘINES - VYMĚŇ

Zkraje nového roku se opět sejdeme v kině Sokol na zimním SWAPu. Vyndejte ze skříní vše, co už nepoužíváte a ty nejlepší kousky přineste s sebou.

Jak swap funguje:

Na výměnu můžete (ale nemusíte) přinést oblečení (dámské, pánské, dětské), boty, hračky, jednu až dvě knihy, nepoužívané dioptrické brýle, funkční drobné vybavení do domácnosti (ne nábytek). Odnést (ZDARMA) si můžete to, co se vám líbí nebo se vám bude hodit.

MAXIMÁLNÍ POČET PŘINESENÝCH KUSŮ NA OSOBU JE 20 KS!!!

Zvažte, zda jsou vámi přinesené věci v opravdu dobrém stavu nebo patří spíše do textilního kontejneru.

Občerstvit se během akce můžete z nabídky baru kina Sokol.

Vstupné: 50 Kč (doporučujeme mít přesný obnos)

Osoby, které budou i po upozornění na nevhodné chování postávat u vchodu a trhat věci organizátorům z rukou, budou vykázány.

……………………………………………………………………………………………………………….

Zbylé věci ze swapu:

Veškeré přebytky dámského a pánského oblečení darujeme do ReShare obchodu Armády Spásy. Dětské oblečení darujeme Dětskému centru Kladno (http://www.dckl.cz). Potřeby do domácnosti darujeme do azylového domu (www.azylovydumkladno.cz). Knihy rozvezeme do veřejných knihoven po Kladně (http://www.icm-kladno.cz/verejne-knihovny/). Dioptrické brýle darujeme do Sbírky brýlí pro Afriku (www.radambuk.cz).

POZOR! Oblečení a věci získané SWAPováním slouží pouze pro osobní potřebu a ne pro následný přeprodej. Účastníci, kteří by nerespektovali zásady SWAPu, budou vykázáni.

Začátek akce: 21. 1. 2020 17:00:00
Konec akce: 21. 1. 2020 21:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk