Amaranthe koncert

Akce Praha

Amaranthe koncert
Koncerty
MeetFactory, Praha
Další akce ve městě Praha

Amaranthe, Sonic Syndicate, Smash Into Pieces

AMARANTHE vydávají nové album a vyráží na turné se zastávkou v Praze!

AMARANTHE vyráží se svým novým albem a vzrušující novou LIVE show na evropské turné! Po úspěšném festivalovém létě přijedou do 21 měst představit své novinkové album. Šestičlenná skupina dává do svého vystoupení naprosto vše a krásný vokál zpěvačky Elize společně s druhým hlasem frontmana Jakea jsou třešničkou na dortu jejich perfektního pódiového projevu. I přes relativně krátkou kariéru na sobě AMARANTHE pořádně zapracovali a po prvních velice úspěšných albech vydávají v pořadí již čtvrté, které nám hodlají představit v rámci evropského turné na jediné zastávce u nás a to 14. listopadu v pražském klubu MeetFactory, tak buďte u toho!

Speciálními hosty koncertu AMARANTHE bude švédská melodic death metalová pecka SONIC SYNDICATE! A první kapelou, která započne večer bude SMASH INTO PIECES. Ti vám předvedou svůj jedinečný přístup k hudbě a zahájí celý koncert. Nenechte si ujít tyto tři melodické kapely v jeden večer na jednom skvělém koncertě!

Vstupenky si zakupte za zaváděcí cenu 650 Kč platnou do 31. srpna na www.mastersofrock.cz a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

Místo konání akce: MeetFactory, Ke Sklárně 15, Praha
Vstupenky: http://www.mastersofrock.cz/
Datum začátku akce: 14. Listopadu 2016 20:00
Datum ukončení akce: 14. Listopadu 2016 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0533N 14.4083E

Případné změny si prověřte na webu akce Amaranthe, Sonic Syndicate, Smash Into Pieces

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce