B- Complex X-mass Drum&Bass

Akce Hořovice

B- Complex X-mass Drum&Bass
Zábava, párty
Music Club Pavon, Hořovice
Další akce ve městě Hořovice

★★★ B- Complex ★★★ X-mass Drum&Bass ★★★

A je to tady !!! Rozhodli jsme se, že vám k vánocům nadělíme super mejdan ♥ ♥ ♥ A proto, že vás máme rádi tak vám přivážíme hvězdu za hvězdou a B-Complex je toho důkazem. Legenda DnB music míří do Pavonu !!!

---------------------------------------------------------------------
Headliners djs
B- COMPLEX ( Hospitality Records & Let it Roll )
BEESU ( Let it Roll )
TONY TERRA ( Bad Controll )
-------------------------------------------------------------------
Support djs
Hoow Hoe ( Drum&Bass Production Crew )
L1 & Sphere ( Empire Recs. )
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------

★★★ B- COMPLEX ★★★

Hudbu začal skládat v roce 1996 ve svých 12 letech. Zpočátku se zajímal o hardcore, trance a psytrance, později o downtempo a hip hop. Po tomto období se začal věnovat drum and bassu s cílem začít produkovat svůj vlastní osobitý styl.
V listopadu 2008 ho objevil Tony Colman z vydavatelství Hospital Records. Jeho první velký single "Beautiful Lies" v tomto vydavatelství se objevil v kompilaci Sick Music v červnu 2009.Tato kompilace se dostala do top 30 na britském iTunes žebříčku a do top 5 na Beatport Drum and Bass žebříčku. Jeho první vystoupení ve Velké Británii proběhlo v září 2009 v nočním klubu Matter v Londýně. V roce 2010 se mu splnil jeho sen, když byl pozván na turné v Austrálii a na Novém Zélandu.
Jeho úspěch byl zaručen vydáním jeho tracků které nesou název VIP verze Beautiful Lies a Little Oranges. Jeho další releasy spatřily světlo světa na labelech Santorin a Spearhead. Při spolupráci s Hospital recordings dostal Maťo příležitost zremixovat tracky New Education, The Very Best a Cocknbullkids.


★★ BEESU ★★

​​člen Let It Roll crew, promotér a DJ reprezent především neurofunkového a deep proudu D&B scény. Za svou dobu vystupování má za sebou velké množství akcí z DJské i organizátorské strany (Let It Roll, Hospitality, RAM Night, Spojuje Nás DNB, Basslife) a jeho energií nabité sety jste měli možnost slyšet například i na festivalech jako Let It Roll, Exploration, Trident, X-Massacre. Dále pak i po boku velikánů, jakými jsou Mind Vortex, Pythius, Brookes Brothers, Mefjus, Maztek, QO, Counterstrike, Phase, Rido, B-Complex, A-Cray a mnohou dalších převážně z místní scény i z navštíveného blízkého zahraničí. V jeho setech se můžete těšit na moderní styl mixování, nevydané dubplates, čerstvé novinky i nestárnoucí burácející klasiky.


★ TONY TERRA ★

Zakladatel Plzeňské Drum&Bass Production Crew, ale také člen Teplické Bad Controll Crew se v setech zaměřuje především na neurofunk proložený jump-upem a to vše nejlépe ze 3 či 4 playerů a častokrát v doprovodu mc-ho !
Zahrál v klubech jako je Cross, Storm, Uhelna, Chapeau Rouge, Palác Akropolis, Beach Bar Mlekojedy, Spot, Dublin, Poldofka, Boss Bar a ve spoustě dalších a to pod jednou střechou se jmény jako jsou –Friction, Cartoon, Akov, Tr Tactics, Volatile Cycle, Rido, A-Cray, Forbidden Society, Pixie, Volume Plus, Twisted:Minds a dalšimi ikonami drum&bassu.
Také vystoupil v pořadu Dnb Session na SeeJay radiu.
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Předprodej od 30.9. 2016 !!!

170 Kč Pouze už na místě ( Kapacita klubu je omezena na 450 osob )

Místo konání akce: Music Club Pavon, Vrbnovská 1351, Hořovice
Datum začátku akce: 23. Prosince 2016 18:00
Datum ukončení akce: 24. Prosince 2016 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8391N 13.9086E

Případné změny si prověřte na webu akce ★★★ B- Complex ★★★ X-mass Drum&Bass ★★★

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SHIRLEY VALENTINE
Společenské centrum Jesenice, Jesenice
CAVEMAN
DK metropol, České Budějovice
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno