BASSPROOF - summer opening

Akce Brno

BASSPROOF - summer opening
Festivaly, Zábava, párty
Další akce ve městě Brno

BASSPROOF - summer opening

Poslední měsíce nás neúprosně drželi v našich domovech. Známe už každý flíček na stěně, každé zákoutí naší postele a každý film na Netflixu. Naštěstí sluníčko nás vysvobodilo a my můžeme zase trávit čas venku při naší oblíbené hudbě. Proto jsme pro tebe připravili zábavu na celý víkend.
19. - 20.6 se parkoviště za Faválem přemění na Open Air Festival s tou nejlepší DJ-skou sestavou, která je k mání. To znamená, že uvidíš to nejlepší z české scény a zároveň můžeš podpořit její růst. Páteční hvězdou večera nebude nikdo jiný než náš producentský klenot, Rido. Stálice týmu Blackout Music se pod taktovkou Black Sun Empire vyšvihla na světové výsluní. Díky svému progresivnímu soundu má spolupráce s producenty jako Malux, Redpill, Joe Ford a mnoho dalších futuristických jmen. Dalším notorickým jménem na pátečním line-upu je AKA. Člen Ty Nikdy Label má za sebou dvě desetiletí na dnb a hip hop scéně a jeho produkci znáš z těch nejznámějších rapových kousků v ČR. Aby toho nebylo málo, z Prahy sem zavítá šílenec holdující 4deck setům, Volume Plus. Ochuzen však nebudeš ani o DJské legendy brněnské scény, X.Morph a Sayko. Redrum bude reprezentovat v pátek také Crashman, což je zároveň poslední člen páteční výpravy.
V sobotu bude program zdánlivě ještě lepší. Hlavní hvězdou pak zase bude producent, který září i ve světe. Je dlouholetým členem Eatbrain a jeho snahou je vystoupit z řad průměrného neurofunku. A-Cray to prostě dělá jinak, a proto ho milujeme! Producentská enkláva pokračuje Symplexem, rodákem z Olmíku, který ještě jen začíná skutečně vystrkovat rožky do světa, no my tady v česku už dávno víme, že kluk umí. Posledním producentem je pak redrumácká legenda Morebeat. Z řad djských naše pozvání přijala nejtemnější DJ-ane ve hře, Elwira. Vychutnat si budete moct i nekompromisní flow další brněnské legendy Ghostbuster. Vše uzavřou Pornz a Sinner, rovněž domácí kluci.
Vše se bude odehrávat na otevřeném prostranství za klubem od 17:00 do 23:00. Pak se samozřejmě nezapomíná na afterku na zahrádce a mějte na paměti, že při uvolňování opatření na vás budeme myslet a půjdeme klidně až do rána uvnitř klubu! Tak se nestyď a přijď nám pomoct oživit naši scénu!
**************************************************************************
BASSPROOF (Pátek19.6.2020)


Rido, X.Morph, Sayko, Dj Aka, Volume Plus, Crashman


Start 17:00 - 23:00 h, after party na zahrádce na Favále
Předprodej pátek - https://bit.ly/BassprofoPREDPRODEJpatek
**************************************************************************
BASSPROOF (Sobota 20.6. 2020)
A-Cray, Symplex, Morebeat, Elwira, Ghostbuster, Pornz, Sinner


Start 17:00 - 23:00 h, after party na zahrádce na Favále
Předprodej sobota - https://bit.ly/BASSPROOFpredprodejSOBOTA


*****************************************************************************
Kdy / When: 19.6 - 20.6. 2020
Kde / Where: Brno, Favál (parkoviště)
Vstup / Entry: předprodej 180 / 200 / na místě 250 Kč
Start:17:00
Konec / End : 23:00 (after party od 23:00h)


Warm up - 13.6. 2020 - club Pepetuum




Začátek akce: 19. 6. 2020 17:00:00
Konec akce: 21. 6. 2020 6:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky