Beach Rugby Tournament

Akce Ústí nad Labem

Beach Rugby Tournament
Sportovní akce
Termální Koupališti Brná, Ústí nad Labem
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Beach Rugby Tournament

Milí přátelé,
Před dvěma měsíci jste se mohli radovat z našeho druhého ročníku Beach Rugby Tournament v Ústí nad Labem. Jelikož měla tato akce velmi pozitivní ohlasy, tak se organizační tým ústeckých rugbistů RC Traitors rozhodl, že celý rok vás čekat nenechá! A tak vám přinášíme další a ještě větší turnaj pod záštitou Smart Up Nadace O2!

Turnaj se bude opět konat v prostorách Termálního koupaliště Brná v Ústí nad Labem, kde se nachází plážové hřiště o velikosti 31x25m a plavecký bazén. Těšit se můžete na stánky s pitím a občerstvením, hudební doprovod, chill zone, čajovnu, grilování a spoustu doprovodného programu.
Nově se také letos uskuteční Afterparty nedaleko turnaje, a to v Cyklokempu Loděnice Brná. Můžete se těšit na párty s vnitřním i venkovním barem, kde si můžete nechat namíchat ty nejlepší drinky. Každý zde může přespat buď v chatkách, či ve vlastních stanech za 50,- na hlavu.

Pravidla: Týmy jsou složeny z pěti hráčů. Týmy jsou buď čistě ženské, nebo čistě mužské, nikoliv míchané. Hra je rozdělena na dva pětiminutové poločasy. Úkolem je položit míč do brankoviště soupeře (zadní linie hřiště). Nahrávat se může jen směrem za sebe, dopředu nikoliv. Nohy používáme pouze k běhu, při beach rugby se nekope. Každé položení je hodnoceno jedním bodem. To je asi to nejdůležitější. Pravidla budou před zahájením zopakována na místě a postupem času přidána na zeď této události.

Registrace: Registrovat se můžete buď jako celý tým, nebo pokud tým nemáš, tak jako jednotlivec a my Tě k nějakému týmu přiřadíme. Registrační form najdeš zde: http://goo.gl/forms/z5RswcKCQDdWYuHu2
Poplatek za registraci činí 50,-/hráč, pokud se registrujete do 31.8.2016 (23:59). Pokud se registrujete v období od 1.9.2016 do 8.9.2016, poplatek činí 100,-/hráč.

Vítáme zde i zástupy fanoušků a diváků. Žádný sport se neobejde bez pořádného fandění a podpory svých oblíbených týmů a hráčů!

V případě dotazů se můžeš obrátit na náš email rctraitors@gmail.com, nebo napsat dotaz na zeď této události a my Ti obratem odpovíme.

Těší se na vás tým Traitors!

Místo konání akce: Termální Koupališti Brná, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 10. Září 2016 09:00
Datum ukončení akce: 10. Září 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6266N 14.0646E

Případné změny si prověřte na webu akce Beach Rugby Tournament

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce