Beseda s Václavem Žmolíkem v Zikmundově vile

Akce Zlín

Beseda s Václavem Žmolíkem v Zikmundově vile
Jiné akce, Kultura, Přednášky a kurzy
Web organizátora:
zikmundovavila.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: 602 576 870 Email: martykanova.katka@gmail.com

Pravidelné besedy s názvem „Setkání na koži“ v proslulé knihovně Miroslava Zikmunda budou ve vile legendárního cestovatele na podzim pokračovat povídáním s moderátorem Václavem Žmolíkem. Ten ve středu 8. listopadu od 17:30 hodin zavzpomíná na své zážitky z pracovních cest po Česku i v zahraničí.

Poutavé povídání s podtitulem Cesty Václava Žmolíka zavede hosty Zikmundovy vily na natáčení v zákulisí olympijských her, na legendární dobrodružný závod Camel Trophy, na cesty Po Česku s kamerou i mikrofonem nebo třeba do zajímavých vinařských lokalit.

Václav Žmolík je český novinář, publicista, scenárista, rozhlasový a televizní redaktor či moderátor. Mezi jeho nejznámější tvorbu patří rozhlasový a televizní seriál Po Česku, který vyšel i knižně a dočkal se také rozhlasové podoby. Spolupracuje s Českým rozhlasem, kde dlouhá léta moderoval o víkendu na Radiožurnálu i na dalších stanicích Českého rozhlasu. V současnosti je moderátorem Dvojky ČRo.

Beseda s Václavem Žmolíkem se uskuteční ve středu 8. listopadu od 17:30 hodin. Vstupné ve výši 150 Kč je možné zakoupit on-lina prostřednictvím www.zikmundovavila.cz/aktuality

Jméno organizátora: Nadační fond Zikmundova vila
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
BULAT OKUDŽAVA
Městská knihovna Frýdek-Místek, Frýdek-Místek