Brookes Brothers (UK)

Akce Praha

Brookes Brothers (UK)
Koncerty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

Brookes Brothers (UK) I Orange Lane Launch @ROXY

BROOKES BROTHERS (UK) - "Orange Lane Launch"
special guests: DANNY BYRD (UK) & FOURWARD (AT)
26.1.2018, open 23:00

předprodej: 290 czk + popl.
v Kavárně NoD za zvýhodněnou cenu: 300 czk

Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY >>> http://bit.ly/myroxyapp

MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp
Goout: http://bit.ly/2hP4rAD
Tpro: https://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2233874-brookes-brothers.html

Všechny dnb headz čeká masivní line up na začátek sezóny! Do Prahy se vrací nejznámější drum&bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi a tentokrát s sebou vezou i nedávno vydané album Orange Lane. Na ROXY ale nebudou sami! K sobě si pozvali i speciální hosty Danny Byrda a Fourward. Tyto tři projekty si vezmou na starosti celý večer 26.1. a je jasné, že nás čeká nekončící párty a drum&bass od a do z.

Snad každý zná londýnskou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako Tear You Down nebo Last Night z alba The Brookes Brothers z roku 2008 byly jen začátkem jejich kariéry, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem pod Hospitalem (Get On It a Gold Rush) nebo remixy pro Nero (Must Be The Feeling) a Chase and Status (Let Me Go).
Od roku 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde nyní vyšla i jejich nejnovější deska Orange Line (Flashing Lights, Moving On), ve které se opět vydávají do multižánrových vod. Do pražské ROXY přivezou společně s ní ale i prvotřídní hosty.

Prvním z nich je britský producent Danny Byrd, se kterým je pojí nejen častá spolupráce (a to i na poslední desce), ale i právě jejich různorodost v pojetí dnb. Danny ve své tvorbě zabrousí třeba i do R&B, UK garage nebo houseu. Dalším jménem na line upu večera bude rakouský projekt Fourward, který zastane bezesporu drsnější složku večera. Tato trojitá kombinace značí jediné - 26.1. zažije ROXY neskutečně nadupanou párty, během které vezmou všechny na cestu napříč všemi zákoutími drum&bassu - od melodičtějších a jemnějších poloh až po ty opravdu tvrdé.

-EN-
ROXY has massive line up for new season so all dnb fans headz up! The best-know dnb brothers Phil and Dan Brookes return to Prague and this time they bring with them the recently released album Orange Lane. But they won`t be alone to fill up ROXY! They also invited special guests Danny Byrd and Fourward. These three projects will take care of the whole evening 26.1. and it is clear that we could expect an endless party and drum&bass from a to z.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: http://bit.ly/2hP4rAD
Datum začátku akce: 26. Ledna 2018 23:00
Datum ukončení akce: 27. Ledna 2018 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Brookes Brothers (UK) I Orange Lane Launch @ROXY

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce