Charitativní běh pro Vojenský fond solidarity

Akce Chrudim

Charitativní běh pro Vojenský fond solidarity
Sportovní akce
43. výsadkový prapor Chrudim, Chrudim
Další akce ve městě Chrudim

Charitativní běh pro Vojenský fond solidarity

Chceme Vás všechny pozvat na naši trojjedinou akci 27. srpna v Chrudimi:

1. Charitativní běh ve prospěch Vojenského fondu solidarity (3 km),
2. Den otevřených dveří 43. výsadkového praporu,
3. Letecký den na letišti Chrudim.

Každý si u 43. výsadkový prapor Chrudim přijde na své, slibujeme :-D.

1. Charitativní běh startuje v 10:00 v Klášterních zahradách v Chrudimi (vedle Resselova náměstí). Startovné je dobrovolné, 100% z něj půjde ve prospěch fondu. V případě startovného převyšující 50 Kč dostává závodník automaticky památeční samolepku s motivem žluté stuhy a mottem "Podporuji naše vojáky". Pokud dáte startovné převyšující 200 kč, tak si odnesete ze dřeva vyrobenou medaili, unikátní pro tento ročník. Trasa z Klášterních zahrad na letiště Chrudim měří přesně 3 km. Běh je možné absolvovat, dle hesla "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se", stejně jako minulý ročník, klidně na fit koloběžce či s kočárkem :-). Každý závodník dostane v cíli vlastnoručně podepsaný diplom od velitele 43. výsadkové praporu. Registrace na charitativní běh probíhá v čase 09:00 - 09:50 v místě startu, tak přijďte včas ;-).

2. Den otevřených dveří na vojenské části letiště Chrudim (parkování na louce vedle cesty na spojnici Chrudim - Sobětuchy) plynule naváže na ukončení Charitativního běhu. Letiště otevřeno od 10:00. V programu jsou statické ukázky techniky, zbraní a vybavení Výsadkového praporu i dynamické ukázky výsadkového cvičiště, padákových seskoků, lezeckého trenažeru a tunelové střelnice. Součástí toho všeho je možnost výsadkáře vyzpovídat ze všeho, co Vás bude zajímat ;-). V neposlední řadě i v této části bude možnost zakoupit charitativní samolepky na podporu Vojenského fondu solidarity (cena 50 Kč za 1 ks). Den otevřených dveří končí ve 13:00 a plynule na něj navazuje Letecký den.

3. Letecký den na civilní části letiště Chrudim, který začíná od 13:00, bude stejně jako minulý rok klást důraz na historická letadla z období 2. světové války, ale představí se i modernější letecká technika. Unikátem tohoto léta v ČR bude účast Marka Hyky, mistra světa letecké akrobacie v kategorii Advanced. Více na:

https://www.facebook.com/leteckyden/timeline

Na závěr - doufáme, že Vás nejen na start Charitativního běhu přijde co nejvíce a že se Vám následný Den otevřených dvěři u nás výsadkářů bude líbit. Ať už přijdete osobně nebo o akci řeknete nějakému známému vězte, že pro úspěch akce je zásadní maximální účast.

Prosíme tedy nemilosrdně ZVÁT, LAJKOVAT A SDÍLET. Díky. Vaši výsadkáři :-D.

Místo konání akce: 43. výsadkový prapor Chrudim, Obce Ležáků 14, Chrudim
Datum začátku akce: 27. Srpna 2016 10:00
Datum ukončení akce: 27. Srpna 2016 13:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9356N 15.7976E

Případné změny si prověřte na webu akce Charitativní běh pro Vojenský fond solidarity

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto
Ostravské běhny 2024
Forum Nova Karolina, Ostrava