CHRISTMAS IN HOLLYWOOD symphonic show

Akce Praha

Akce pro děti, Koncerty, Kultura
Web organizátora:
www.prgpops.com/cs
Další akce ve městě Praha
Prague Pop Symphonics uvádí koncert filmové hudby
CHRISTMAS IN HOLLYWOOD symphonic show
Vstupte do světa nekonečného třpytu prostřednictvím jedinečné symfonické show a nadělte si nezapomenutelný zážitek, který vás přenese do Vánoc jako z Hollywoodu.
Unikátní koncertní show s více jak 150 profesionálními umělci na pódiu přinese před Vánoci do Kongresového centra v Praze spojení světa filmu, hudby a vánočního kouzla. V podání velkého symfonického orchestru a pěveckého sboru se můžete těšit na nejkrásnější melodie z filmů Sám doma, Frozen, Vánoční koleda, Grinch, Láska nebeská, Polární expres a mnoha dalších.
Celým večerem vás v roli moderátorky provede oblíbená herečka Patricie Pagáčová. Známé písně zazpívá populární zpěvačka Markéta Poulíčková a orchestr se sborem bude vést uznávaný dirigent Robert Kružík.
Velkolepé provedení filmové hudby v doprovodu moderních technologií vás pohltí. Vysoce kvalitní zvuk, animace, dynamický light design, vizuální i scénické efekty nebo cosplayeři v kostýmech vašich oblíbených postav společně přispějí k dokonalému zážitku. Vy se tak stanete svědky toho, jak filmové příběhy ožívají přímo na jevišti.
Zažijte koncert filmové hudby, jak ho ještě neznáte, a jak byste ho znát měli. Nenechte si ujít originální symfonickou show, která se v tuzemsku představí vůbec poprvé.
Vánoce začínají 15. prosince v Kongresovém centru Praha!
Více informací www.christmashollywood.com

Akce se koná pod záštitou Ministerstva kultury.

Účinkují
Prague Pop Symphonics
dirigent Robert Kružík
zpěv Markéta Poulíčková
večerem provází Patricie Pagáčová
Jméno organizátora: Prague Pop Symphonics s.r.o.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce