Den cibetkové kávy v Brně

Akce Brno

Den cibetkové kávy v Brně
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Brno

Den cibetkové kávy v Brně

Chcete ochutnat pravou cibetkovou kávu od divokých cibetek, dozvědět se více o jejím původu, jednotlivých druzích, sběru a procesu zpracování?
Přijďte 26.6. na Den cibetkové kávy, rozšiřte si obzory a ochutnejte nejvzácnější kávu na světě. Nejrychlejší z vás dostanou ochutnávku cibetkové kávy - Kopi Luwak zdarma!

Kromě toho vám během celého dne představíme různé druhy přípravy káv, popíšeme rozdíly v jejich chutích, pomůžeme s výběrem té pravé kávy a přípravy kávy právě pro vás.
Máte-li chuť nahlédnout pod pokličku lahodného šálku kávy, odstartovat cestu za kávovými zážitky nebo si rozšířit znalosti a vyzkoušet něco nového, máte ideální příležitost. Dozvíte se zajímavosti ze světa kávy a můžete ochutnat, nebo si odnést s sebou nějakou z našich čerstvě napražených káviček. Výběr je opravdu velký. Máme více než 40 druhů čerstvě napražených káv! A co je úplně nejlepší? Vstup je zcela zdarma!

A o cibetky se nemusíte bát.  Kávu chodíme sbírat osobně na kávovníkové plantáže a proti klecovému chovu a týrání cibetek se snažíme bojovat. Videa ze sběru si můžete prohlédnout přímo na akci. 
Celým dnem vás budou provázet profesionální baristé a odborníci na kávu, kteří vám s úsměvem poradí a zodpoví na všechny vaše otázky ohledně kávy a její přípravy. Nezapomeňte potvrdit účast na události. Dozvíte se o novinkách a případných změnách a FB vám událost připomene. Těšíme se na vás!

středa v 9:00 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem