DEPO STREET FOOD MARKET

Akce Plzeň

DEPO STREET FOOD MARKET
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Plzeň

DEPO STREET FOOD MARKET

Nevařte a přijďte ochutnat slané i sladké delikatesy, které pro vás opět nachystá na třicet pouličních stánkařů. Čekají na vás jak osvědčené známé tváře i nové foodtrucky s originálním sortimentem. Festival přináší i řadu zpestření a novinek, tak si to nenechte ujít.

I v únoru si můžete vychutnat skvělý street food a nezmrznout. Kromě vynikajících jídel a pití vás zahřeje na pět ohnišť a stejný počet sudových barů. Milovníci táboráků si u nás budou moci zakoupit a opéct buřty.
Před únorovým počasím se budete moci schovat také v autobusové hale, kde bude část stánků a sezení. Najdete zde řadu stálých i nových tváří: dimsum čínské knedlíčky od Tamarind Tree, mexické speciality od Guacamole a MeXeSo, kávu ze Smetanky, francouzské makronky od NosMacarons, wafle od Ferry's Sweet Moments, španělskou paellu od Don Olino, sendviče od Food On The Moove a Dirty Dog BBQ, široká nabídka vína od Víno Jinak a Chateau Šafaříkova, raclette Od Francouze, belgické hranolky od Tasty Fries, thajské nudle s krevetami od #milujupadthai, piva z Ravenu a od Zlaté krávy. Minipřehlídka foodtrucků na nádvoří Na nádvoří budete moci zkouknout více než deset pojízdných fešáků a ochutnat například koblížky u GULE FT, burgry u Tommy's FT nebo Comic Cone FT, grilled cheese sendviče u Take Eat EZ, quesadilly u YES.M.E, pastrami u Pojízdné krávy, makarony s cheddarem u Mek&Číz, palačinky u Anděl Café, italské piadiny u Ciao! Piadina, hotdogy u Dog'n'Roll nebo alsaské kuře u PiuPiu FT. Novinkou a originálním zpestřením budou nevšední speciality od Hmyz na talíři - hmyz a exotické maso. Jejich stánek nabídne klasický prodej a několikrát v průběhu dne proběhne malá přednáška s degustací. 

Vstup zdarma

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly