Duo Project

Akce Praha

Duo Project
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Duo Project

Tento projekt vznikal několik měsíců a jejich vystoupení je připraveno spatřit světlo světa a to právě u Přátel. Zazní písně Amy Winehouse, Adele, Ella Eyre, Tina Turner…
Duo project je tvořen kytaristou ze skupiny Salamura (která u nás pravidelně vystupuje se svoji středozemní hudbou) Pablem a Irenou, která zpívala v několika českých rockových kapelách (Die Onion, Checkpoint…)
Společně vnesli do známých písní zcela nové prvky. Nezmeškejte tento jedinečný zážitek, který v kombinaci se skvělým vínem a příjemnou atmosférou učiní pátek jedinečným.

This music project has been running a few months and is finally ready to performance and make a special night with songs from Amy Winehouse, Adele, Ella Eyre, Tina Turner…
The Duo Project music will sound under guitar strings and voice, friends of Pratele would already know Pablo (Guitar) who is part of the well-known Salamura Band adding his Mediterranean style to the music, and together with Irena (Voice), with a long singing experience in many different Czech Rock bands (Die Onion, Checkpoint…). Although this time she will sing in a totally different style which makes this Duo that special.
I wouldn’t miss the chance to listen this music, an atmosphere full of soul, good vibes and a perfect combination with a nice glass of wine.

Místo konání akce: Přátelé Wine Friends, Rumunská 14/27, Praha
Datum začátku akce: 26. Ledna 2018 19:30
Datum ukončení akce: 26. Ledna 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0744N 14.4343E

Případné změny si prověřte na webu akce Duo Project

Jméno organizátora: Přátelé Wine Friends
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce