Festival deskových her Jarní Brnohraní 3.-4. června 2017

Akce Brno

Festival deskových her Jarní Brnohraní 3.-4. června 2017
Akce pro děti, Festivaly
SVČ Lužánky - pracoviště Legato, Brno
Další akce ve městě Brno

Festival deskových her Jarní Brnohraní 3.-4. června 2017

Festival Jarní Brno je dalším festivalem v sérii Brnohraní, které probíhají od roku 2015. Jedná se o herní festival určený hráčům všeho věku a zaměření, na kterém si budete moci vyzkoušet převážnou většinu her, které v Česku vycházejí. Organizačně za ním stojí brněnský obchod s hrami Planeta Her a podílí se na něm hlavní čeští vydavatelé, jako jsou Mindok, Albi či REXhry.

Festival se stejně jako v loňském roce odehraje v kohoutovickém SVČ Legatu. Kapacita akce je cca 300 hráčů v jednu chvíli, což je více než u většiny na deskovky zaměřených akcí po celé republice. Oproti podzimnímu hektickému Brnohraní v Lužánkách je klidnější a máme na vás více času.

Hlavní náplní festivalu je volné hraní her, které vás naučí naši zkušení vysvětlovači, kteří vám rádi pomůžou i při výběru her tak, aby byly dle vašeho gusta. S výukou her již máme zkušenosti a podařila se nám dopilovat;). Turnaje si s ohledem na kapacitu schováme na podzimní Brnohraní, které se odehraje v listopadu 2017.

Vstupné na akci je 40 Kč pro dospělého a 20 Kč pro děti do 15 let.. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Ceny se snažíme držet přátelské, slouží nám k pokrytí nákladů na pronájem a vysvětlovače.

Webové stránky s dalšími informacemi jsou v přestavbě a jakmile je zprovozníme, tak vám dáme vědět.

P.S.: Jako obvykle budeme moc rádi, pokud budete info o akci šířit mezi své kamarády, velkému úspěchu podzimní akce jste napomohli právě vy jejím sdílením, takže se informace dostala ke spoustě hráčů!;)

Místo konání akce: SVČ Lužánky - pracoviště Legato, Stamicova 7, Brno
Datum začátku akce: 3. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 4. Června 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1971N 16.5388E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival deskových her Jarní Brnohraní 3.-4. června 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce