FESTIVAL OTEVŘENÝCH SKLEPŮ - SVATÝ MARTIN POD PÁLAVOU 2018

Akce Pavlov

Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě Pavlov

FESTIVAL OTEVŘENÝCH SKLEPŮ - SVATÝ MARTIN POD PÁLAVOU

24. Festival otevřených sklepů se vrací pod Pálavu. Zdejší vinice s výhledem na tuto nejkrásnější dominantu Moravy jsou místem se skutečným geniem loci. Na návštěvníky bude jako vždy čekat třicítka otevřených sklepů, degustace vín přímo z rukou vinařů, bohatý kulturní program a krajové speciality.

V ceně dvoudenní vstupenky získáte degustaci všech festivalových vzorků, vstup do všech sklepů, tištěného průvodce, degustační skleničku, stylovou tašku, možnost využití festivalové autobusové dopravy a vstup na vybrané akce doprovodného programu zdarma. Začátek v sobotu 10. listopadu, sklepy se otevřou od 10.00 do 21.00 hod., v neděli pak od 10.00 do 15.00 hod., po oba dva dny s možností nákupu vín.
Registrační místo v Kulturním domě v Pavlově bude otevřeno v sobotu 10. listopadu mezi 8.00 a 15.00 hod. a v neděli mezi 10.00 a 12.00 hod. Kyvadlová doprava mezi obcemi po celou dobu festivalu. Informace o vinařích, programu a ubytování na webu. Vstupenky v e-shopu Nadace Partnerství nebo v síti Ticketstream.

 

Vína z Pálavy mají díky vápenitému podloží jedinečné vlastnosti. Do nevídané kvality tu vyzrává Ryzlink vlašský, vynikají také Rulandské bílé a Chardonnay. Nenechte si ujít příležitost je ochutnat – nikde jinde se taková nerodí.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
BLUES ALIVE 2024
Dům kultury, Šumperk
Den v růžovém Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín