Festival seriálů Boskovice 2017

Akce Boskovice

Festival seriálů Boskovice 2017
Divadlo, kino, Festivaly
Web organizátora:
www.boskovice.cz
Další akce ve městě Boskovice

Festival seriálů Boskovice 2017

Seriálový rej se chystá v Boskovicích
První ročník unikátního festivalu seriálů se koná v Boskovicích v sobotu 15. července od 11 hodin.
Město Boskovice se na jeden den promění na seriálový ráj. Na zámku budou k vidění epizody
z oblíbených seriálů ze všech televizí (První republika, Doktor Martin, Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Temný kraj, Ohnivý kuře a celé řady dalších). Návštěvníci budou mít možnost se osobně setkat s herci a tvůrci těchto seriálů. Kromě čtyř projekčních ploch je také připravena výstava rekvizit, autogramiády herců a bohatý doprovodný program pro dospělé i děti.
Jako bonus v boskovickém kině Panorama proběhne jedinečné maratonové promítání celé 6. série seriálu Hry o trůny.
Na své si přijdou i fanoušci alternativních titulů Kancelář Blaník, Čtvrtá hvězda, Vyšehrad, Kosmo, Trpaslík nebo Pěstírna.
Děti si užijí nejen dětské seriály (Mazalové a další), ale mohou se těšit i na Pohádkovou cestu na hrad a další zábavu v „Dětském světě“.
V nově zrekonstruovaném letním kině zakončí festivalový den ve 20.00 koncert Xindla X, který je mimo jiné autorem písničky ze seriálu Na vodě.
"Televizní seriály jsou dnes nejoblíbenější zábava na obrazovkách televizí, ale také na chytrých telefonech a na tabletech. Proto jsme se rozhodli věnovat celý den jejich fanouškům, kteří se sejdou na jednom místě a navíc se budou moci setkat se svými televizními hvězdami. V nádherném areálu zámku Boskovice a přilehlých zahradách bude mnoho atrakcí spojených se seriály pro děti i dospělé," řekl ředitel Festivalu seriálů Kryštof Šafer.
"V Boskovicích se natáčel oblíbený seriál Četnické humoresky. V historické části města máme kromě zámku a zámeckých zahrad také zříceninu hradu, zámecký skleník a nově opravené letní kino. To vše mohou být kulisy pro seriály, a proto jsme nápad organizátorů pořádat takovou akci v Boskovicích rádi přijali. Kromě historie máme v Boskovicích například i Westernové městečko a moderní aquapark, a proto si u nás užije krásný letní den plný zážitků celá rodina, řekla Hana Nedomová, starostka města Boskovice.
První ročník Festivalu seriálů Boskovice se koná v sobotu 15. července v areálu zámku Boskovice, začátek je v 11.00. Ve stejnou chvíli začíná v boskovickém kině Panorama celodenní maraton promítání 6. série Hry o trůny. Koncert Xindla X v letním kině začíná ve 20.00.

Občerstvení a parkování zajištěno. Vstup se psy na vodítku možný. Více informací na www.festivalserialu.cz a facebook.com/festivalserialu.

Celodenní vstupenky lze zakoupit v síti Ticketstream včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a na www.ticketstream.cz.

Více informací:
Kryštof Šafer - ředitel Festivalu seriálů Boskovice
info@festivalserialu.cz
tel: 777 22 97 98

Místo konání akce: Město Boskovice, Boskovice
Datum začátku akce: 15. Července 2017 11:00
Datum ukončení akce: 15. Července 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4872N 16.6613E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival seriálů Boskovice 2017

Jméno organizátora: Město Boskovice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
Velká Morava Fest 2024
Park Michalov, Přerov