Global Chill-Out Evening 7

Akce Brno

Global Chill-Out Evening 7
Zábava, párty
Music Lab, Brno
Další akce ve městě Brno

Global Chill-Out Evening 7

Po další neméně úspěšné párty si vás dovolujeme pozvat naposledy v tomto roce na Global Chill-Out večírek - tentokráte jej odstartuje Dj Jirik - který již několikrát na našich akcích hrál. Je zároveň i znamenitým skladatelem Psychill a Psytrance žánrů - a hned zkraje nám představí pestrý průřez různých stylů vlastní i převzaté tvorby.
:)
Jak již bývá zvykem dáváme prostor v druhé části "živým projektům" - v tomto případě to bude učitel Etnomuzikologie z JAMU Edgar Mojdl v akci.
:)
Po něm již bude chtít tancechtivé publikum více pohybu - a to jim dosyta dopřeje Dj Kail Karlito.
:)
Koncept Global Chill- Out evening vychází ze záměru představit zajímavé umělce v oboru kompozice, hudebníky i Djeje, zajímavé videa, tanečníky i žongléry, ale i specialisty na úpravu prostor pro ÚV aktivní párty. Videomaping i projekci opět se silnou emotivní hudbou, synchonizovaným obrazem v tradičním duchu "Posvátné geometrie" .Obecně koncept představuje přiblížení healingu, jógy, rituálů, veganské stravy, čajových rituálů s kvalitními čaji, sp. vonných esencí a olejů a mnoho dalšího – v příjemném prostředí hudebního klubu Music Lab postupně seznamovat s dalšími neokoukanými hudebníky z této žánrové oblasti, tak i skladately a Djś i z okolních států Evropy, což se nám doufám - daří.
• :)

Těší nás stále rostoucí zájem od jarních setkání a tak jsme rádi, že se objevují i další kluby (Ostrava) se zájmem o tohle koncepční zaměření večírků, takže pojďme Chill-it
• :)

Vstup: 90,-
Zvou Shivadeco, VJ STEEN, For Sage One, Music lab a přátelé
• :)

více na:
www.shivanam.cz

Místo konání akce: Music Lab, Opletalova 1 - Hudební Fakulta JAMU, Brno
Datum začátku akce: 16. Prosince 2016 20:30
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2016 03:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6045E

Případné změny si prověřte na webu akce Global Chill-Out Evening 7

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno