GREGORIAN - The Best of World Tour 2023

Akce Ostrava

GREGORIAN - The Best of World Tour 2023
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

GREGORIAN - The Best of World Tour 2023

Do České republiky se vrací super úspěšná skupina GREGORIAN - The Best of, World Tour - Pure Chants. Světové hity v podání jejich gregoriánského chorálu oslnily celý svět.

Originální fúze středověkého gregoriánského chorálu a současné pop music a rocku nadchla miliony fanoušků po celém světě. Hned první projekt Franka Petersona, zakladatele slavných GREGORIAN, Enigma, obsadil první místa všech hitparád. A tento nový hudební trend předznamenal obrovský úspěch GREGORIAN.
Skupina složená ze skvělých zpěváků, zahalených do mnišského roucha, zpívá ty největší světové popové i rockové hity ve středověkém aranžmá. Platinové desky a miliony nadšených diváků provází GREGORIAN téměř od jejich počátků. Nádherný zvuk mužského chorálového zpěvu s sebou přináší duchovní sílu i nečekanou moderní vášeň. Velkolepá multimediální show plná ohňů, projekcí a dalších efektů dělá z každého vystoupení doslova rituál. Hity Metallicy a Depeche Mode v podání GREGORIAN na koncertech pravidelně diváci oceňují standing ovation. GREGORIAN The Best of, World Tour - Pure Chants 2023 přinese skvělou atmosféru plnou scénických efektů, ohňů a světel, ale především nádherné hlasy GREGORIAN v nových aranžích, ale i hitech, které čeští fanoušci tak milují.

20:00

Začátek akce: 18.12.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
LORD OF THE DANCE 2024
Ostravar Aréna, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
HABERA&TEAM – TOUR 100
Ostravar Aréna, Ostrava