Halloween v BeFitBrno

Akce Brno

Halloween v BeFitBrno
Zábava, párty
Web organizátora:
www.befitbrno.cz
Další akce ve městě Brno

Halloween v BeFitBrno

Halloweenský týden v beFit
Od pondělí 23. 10. Vás v beFit přivítají zombie místo recepčních a kůži Vám proženou strašidla místo lektorek. To vše, abychom odlákaly zlé duchy lenošení, večerního mlsání, deprese a potemnělé nálady.

Jak se k nám připojit a užít si tak ještě více srandy? Od pondělí 23. října do soboty si přijďte zacvičit v převleku, udělejte si foto a sdílejte s hashtagy #befithalloween #befitordie #protozebefit. Nejoriginálnější nasdílený příspěvek s Halloweenskou tématikou vyhrává roční členství, další dva budou oceněny tříměsíčním a měsíčním členstvím. V případě, že výherkyní bude roční členka, ani ta nepříjde zkrátka, bude ohodnocena hodnotnými cenami v podobě poukázek do wellness a na večeři.

Celý týden vyvrcholí sobotním marathonem cvičení a následnou afterparty. Těšit se můžete na kočičí JUMPING, čarodějnický BODYPUMP, Hulkův BODYCOMBAT, vražedný GRIT cardio, Casprovo CX WORX s BODY BALANCE a vampíří BODYATTACK. Po cvičení pro Vás bude připravené občerstvení a něco na spláchnutí Halloweenské nálady.

Program:
Sál přízemí: 17:30 BP, 18:30 Jumping, 19:30 BP
Velký sál 2.p.: 17:00 BC, 18:00 Grit cardio, 18:30 CX+BB, 19:30 BA

Vstupné: 350,- s kostýmen, 390,- bez kostýmu. V ceně jsou zahrnuty vstupy na všechny tématické lekce včetně občerstvení na afterparty, která bude probíhat ve druhém patře. Nebojte, hlady ani žízní Vás nenecháme.

POZOR!!! Účastnice soutěže beoneteam mají jedinečnou příležitost radikálně zvýšit skóre svého týmu a zamíchat tak s celkovým pořadím. Stačí přijít v kostýmu a každá odcvičená lekce se Vám započte dvakrát.

Tak se přidejte k nám, vezměte své kamarádky a společně zaženeme nudu, užijeme si večer plný cvičení, zábavy a skvělé společnosti. Budeme se těšit na Vaši nápaditost a kreativitu. Nebojte, i tým beFIT už se na Vás chystá a nebudete stačit zírat.

Vstupenky v prodeji od 20.10.2017 na recepci

Místo konání akce: BeFIT Brno, Lidická 81, Brno
Datum začátku akce: 28. Října 2017 16:00
Datum ukončení akce: 28. Října 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2075N 16.6042E

Případné změny si prověřte na webu akce Halloween v BeFitBrno

Jméno organizátora: BeFIT Brno
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
PÁLENÍ ČARODĚJNIC
Letní kino, Tišnov
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov