James Blake (UK)

Akce Praha

James Blake (UK)
Koncerty
Další akce ve městě Praha

James Blake (UK) - vyprodáno / sold out

NOVÉ DATUM / NEW DATE

James Blake posouvá podzimní evropské turné na duben příštího roku. V pražském Divadle Archa zahraje 17. dubna 2020. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, případně je možné je do 15. listopadu vrátit v místě nákupu. Případné vrácené vstupenky půjdou znovu do prodeje 18 listopadu.

Za desetiletou dráhu elektronický písničkář James Blake stihl rozesmutnit celou generaci i spolupracovat s interprety nastolující trendy, popkulturními hvězdami i angažovanými umělci jako Beyoncé, Kendrick Lamar nebo Travis Scott. Kulturní teoretik Mark Fisher o jeho rané melancholické tvorbě inspirované producentem Burialem mluvil jako o symptomu krizí identit 21. století. Po obřím úspěchu Blakeových prvních tří desek si hudebník prošel depresemi způsobenými vyčerpávajícím koncertováním. S optimisticky laděnou čtvrtou nahrávkou z ledna letošního roku „Assume Form“ o síle lásky a důležitosti lidských vztahů znovu nalezl cestu k vlastnímu tvůrčímu procesu.

Vstupenky (950 Kč) >> http://bit.ly/JamesBlake20fource

(en)
Due to scheduling conflicts, James Blake is postponing the October / November tour and will be returning to Europe in April 2020. Blake will play at Archa Theatre, Prague on April 17th 2020. Tickets already purchased will remain valid for the rescheduled dates. Refunds are available at the point of purchase until November 15th. Any refunded tickets will go back on sale on Nov 18th.

James Blake has gone from digitally manipulating his own voice to becoming a singer; from constructing tracks to writing songs. Inspired by Burial, Blake subdued a generation and became an inspiration and a collaborator of many pop culture icons and artists including Beyoncé, Kendrick Lamar or Travis Scott. Cultural theorist Mark Fisher described his early work as a symptom of the 21st century’s identity crisis. After the colossal success of his first three albums and throughout a whirlwind world tour, Blake found himself in a depressive state. He had to reinvent his entire artistic process and managed to produce the stunning “Assume Form”, an album about the power of love and relationships.

Tickets (950 czk) >> http://bit.ly/JamesBlake20fource

Začátek akce: 17. 4. 2020 20:00:00
Konec akce: 17. 4. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce