James Harries

Akce Ostrava

James Harries
Koncerty
Web organizátora:
www.cooltourova.cz
Další akce ve městě Ostrava

James Harries @Cooltour

Nezaměnitelný hlas, charisma a optimistický úsměv. To jsou poznávací znaky pozoruhodného muzikanta Jamese Harriese, který opět vystoupí v Cooltouru v rámci svého sólového turné.

---FOR ENGLISH SCROLL DOWN---

Prestižní světová média a recenzenti ho označují za neuvěřitelný talent a přirovnávají ho k mladému Bobu Dylanovi, Leonardu Cohenovi anebo Damienu Riceovi. Jeho hudební styl lze těžko zařadit, ale sám říká, že hraje něco mezi folkem, rockem a country. V Česku je James Harries známý i jako spoluautor hudby k filmům (např. Lidice a jeho píseň Fifteen, Bobule, Rafťáci) anebo i k oceňovanému seriálu Modré stíny.

---ENGLISH--
James Harries is an extraordinary musician. Although he is from Manchester, he settled down in the nineties in the Czech Republic, where he once played with his school music band. A prestigious Rolling Stone magazine wrote about him and he is compared to the young Bob Dylan by the critics. He plays around the whole world, both at big stages in New York and in small Czech clubs for a few people.

He has created music for the movie Lidice, the series Bobule and for the crime miniseries praised by critics, Modré stíny. Despite all of that, he is fine with playing on the streets or in the subway. He is also known for his honesty with fans and for his crazy stories, which he tells in breaks between the songs.

Místo konání akce: Cooltour Ostrava, Černá louka 3188, Ostrava
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/james-harries/aolb/
Datum začátku akce: 8. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 8. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8339N 18.2942E

Případné změny si prověřte na webu akce James Harries @Cooltour

Jméno organizátora: Cooltour Ostrava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava